Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lexus'tan üç yeni otomobil; Avrupa'da, Cenevre'de

 LF-30, UX 300e, LC 500 Convertible....
Premium otomobil imalatçısı Lexus, 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda yeniliklerini üç Avrupa prömiyeriyle birlikte gerçekleştirecek. 3 Mart’ta kapılarını açacak olan fuarda, tasarım ve teknoloji açısından geleceğin elektrikli araçlarını temsil eden bir konsept ve yakın zamanda satışa sunulacak yeni modeller sergilenecek.






Lexus, ilk kez Avrupa’da göstereceği LF-30 konseptiyle markanın gelecekteki elektrikli araç vizyonunu ortaya koyacak. ‘Lexus Elektrikli’ stratejisi, konvansiyonel araçların ötesine geçmek isteyen kullanıcılara heyecan verici ve kullanışlı alternatifler sunacak.




Markanın ilk yüzde 100 elektrikli aracı UX 300e, bu yeni strateji çerçevesinde çıkacak ilk model olacak. UX 300e, modelin tasarımını, yüksek fonksiyonelliğini, sürüş dinamiklerini ve Lexus’un kalitesini tamamen elektrikli bir güç ünitesiyle buluşturuyor. UX 300e Avrupa’da ilk kez Cenevre’de otomobil meraklılarıyla bir araya gelecek.




‘Üstü açık’ Lexus yaşam tarzı

Lexus’un amiral gemisi coupe modeli LC 500’ün yanına, Cenevre Otomobil Fuarı ile birlikte heyecan verici bir başka model olan LC 500 Convertible da katılıyor. ‘Nihai Güzellik’ temasıyla tasarlanan ve Lexus’un detaylara verdiği önemle birlikte üstü açıkken ve kapalıyken dikkatleri üzerine çekmeyi başaran LC 500 Convertible, tüm duyuları harekete geçiren bir sürüş deneyimi sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..