Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Güç aktarım ürünleri neye göre seçilir?

Makina üretiminden gıda sektörüne, ağır sanayiden enerji sektörüne kadar farklı alanlarda üretim ve bakım süreçlerinde kullanılan güç aktarım ürünleri oldukça çeşitli. Hemen her alanda kullanılan güç aktarım ürünleri nasıl seçilmeli sıraladık?


1. İhtiyaca Özel Ürün Seçimi
Güç aktarım ürünlerinin seçiminde her endüstriyel ürün satın alma sürecinde olduğu gibi karar alma kriterlerinde; ürün dayanıklılığı, fiyat ve marka bilinirliği bulunuyor. Farklı segment ve fiyat seçeneklerinin mevcut olduğu güç aktarım ürün pazarında özellikle Avrupa ve Uzakdoğu orjinli ürünler arasında fiyat farkı ortaya çıkıyor Bu noktada tercih yaparken önemli olan ürünün kullanılacağı alanın ihtiyacı ve fiyat-kalite endeksi.
2. Doğru Rulman Kullanımı
Güç aktarım ürünlerinin ömrünü etkileyen olumsuzlukların yüzde 85’i yanlış kullanım ve bakımlarının doğru yapılmamasından kaynaklanıyor. Doğru kullanım için yapılması gereken, güç aktarım ürün kullanımı ve bakım uygulamaları hakkında firmaların ilgili tüm teknik personelinin konu ile ilgili uygulamalı eğitimlerle bilgilendirilmesi.
3. Tedarikçi Firma Seçimi
Tedarikçi firmanın finansal ve lojistik yapısının güçlü olması hizmet verdiği sanayi kuruluşlarının verimliliğini artıracak en önemli etkenlerden biri.

Güçlü Altyapı ve Akademi Konsepti ile ENDAŞ…
Farklı fiyat aralığı ve segmentlerde rulman çeşitleriyle ENDAŞ, doğru ürünü tespit etmenize destek veriyor. Akademi konseptiyle de rulman kullanım sürenizin artmasını sağlıyor. 

SEGURO İLE ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLEDİ
Üretimini kendi yaptırdığı Seguro markası için 2020 yılında iki yeni ürün geliştiren Silkar Endaş Endüstriyel Güç Aktarım ve Otomotiv A.Ş, paslanmaz çelik rulmanlar ve yataklı rulmanlar konusunda geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin ihtiyacına cevap veriyor.
Silkar Holding A.Ş. kuruluşu olan Silkar Otomotiv’in tescilli markası Seguro, çeşitli endüstriyel ürünler ve otomotiv yedek parçaları (Fren Balataları, Rulman, Kaporta, Gergi kütükleri, Gergi Kasnakları NSk rulmanlı, Muhtelif ürünler) sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..