Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Koronalı Günlerde SKODA OTOMOBiL MÜZESi'ni Dışarı Çıkmadan Gezebilirsiniz

Evden en güzel otomobillere ulaşıp hoşça vakit geçirebilirsiniz.ŠKODA, koronavirüs salgını sebebiyle evde daha kaliteli zaman geçirmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor. 125 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski üreticileri arasında yer alan marka, özel olarak geliştirilen Sanal Müze Tur’uyla farklı bir deneyim vaat ediyor.






Köklü geçmişinde otomotiv tarihinde neler yaşandığına ve nelerin değiştiğine ayna tutan ŠKODA Müzesi, tek tıklamayla birlikte 360 derecelik Sanal Tur ile birlikte gezilebiliyor.






 Bu sayede tüm otomobil tutkunları, hem ŠKODA‘nın tarihinde hem de otomotiv dünyasında yaşanan büyük değişimleri görebilecekler. Logo tarihçesinden, basılı evraklara kadar birçok değerli bilgi de bu sanal turda yer alıyor.






1895 yılında kurulan ŠKODA’nın tarihi müzesinde ziyaretçiler, yapının farklı farklı mimarisinin yanı sıra efsanevi ve tarihi modelleri burada görebilecekler. Bu turun içerisinde Çek otomobil markasının ilk ürettiği otomobil olan 1906 model Voiturette A’nın dahi direksiyonuna geçip kabinini inceleme şansı bulabilecekler. 

Koronalı Günlerde Ruh Sağlığınızı Korumak İçin Gerekli 10 Kural









Diğer efsanevi modeller arasında  L&K- ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA SUPERB 4000 ve ŠKODA 1101 ‘TUDOR’ Cabriolet gibi araçlara da ulaşmak mümkün. Ayrıca çok merak edilen yarış otomobilleri Skoda 130 RS ve ŠKODA FABIA SUPER 2000 de yakından incelenebiliyor.





Bununla birlikte 20. yüzyılda Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da 360 derecelik turu ŠKODA L&K 110 modeliyle de turlamak mümkün. Ayrıca son geliştirmelerle birlikte VR (Sanal Gerçeklik) deneyimiyle de izlenebiliyor.



1972 Skoda B5 (üstte)
1906 L&K Slavia CDD (üstteki motosiklet)
1948 Skoda 1101 (askeri araç, altta)



ŠKODA’nın müzesinde binek otomobilden, yarış ve prototip araçlarına, motorlara, motosikletlere ve bisikletlere kadar 350 civarında parça sergileniyor. 


TEMSA, sağlık için de çalışıyor, test kabininden sonra sıra entübasyon kabininde






Korona'ya inat dışarı çıkmadan bir araba müzesini gezebilirsiniz!Nasıl mı?


Bu müze, meraklıları için harika bir kaynak oluştururken ayrıca ŠKODA’nın mevcut ürün gamı da burada kapsamlı bir biçimde incelenebiliyor.
Sanal tur için: https://heritage.skoda-auto.com/en/






Virüs ve bakteriye karşı otomobil olur mu?Mitsubishi ve Geely bu konuda bir şeyler yapıyor!!!



Kaynak; https://heritage.skoda-auto.com
https://museum.skoda-auto.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..