Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Hyundai Santa Fe Yüzünü Gösterdi

Hyundai, yeni modelinde; en üst düzey kalabalık arkadaşlıklara,  aileye  ve maceraya yönelik aracı için sağlam ancak zarif bir tasarım ortaya çıkardığını söylüyor.Yayınlanan görüntüde, stereoskopik geometrik desenleriyle teknolojik geliştirmelere göz kırpan  cesur, etkileyici ızgarayı ortaya çıkarıyor.





 Hyundai Motor Company, yeni Santa Fe'nin ilk bakışını sunarak perdeyi araladı.Uzun süredir devam eden SUV'sinin en yeni nesli, sağlam ancak rafine edilmiş bir dış tasarıma ve premium konfor ve  iç tasarım güncellemelerine sahip olacak.





 İlk Santa Fe, 2000 yılında imal edilmeye başlandı.İlk nesil Güney Kore ile beraber, Rusya, Mısır, Çin ve Filipinler de üretildi.Güncel model (4.nesil) ABD, Güney Kore ve Çin'de imal ediliyor.




Hyundai'nin yeni entegre araç mimarisini yansıtan kombine ön ızgara ve gündüz sürüş farları (DRL) dahil olmak üzere birkaç yeni tasarım ipucunu ortaya koyuyor. Santa Fe'nin yeniden tasarlanan ızgarası, kalın karakteri ifade ederek kromu çarpıcı bir stereoskopik etki oluşturan geometrik bir desen çizerek eskisinden daha geniş. göz alıcı T-şekilli DRL'ler, henüz açığa çıkmamış olan teknolojik gelişmelere uzaktan ve ipucu ile bakılmak üzere tasarlanmış.

Hyundai, SUV modelleriyle özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Çin gibi büyük ve zorlu pazarlarda iyi satış rakamlarına imza atıyor.

Kaynak; https://www.hyundai.com/

8 yorum:

  1. Luc Donckerwolke ve Peter Schreyer'ın ayrılığından sonra Hyundai kolay kolay toparlanamaz. Hyundai son yıllarda kendini çok bozdu. Hyundai son yıllarda hep cepten yemeye devam ediyor Hyundai kendini ne kadar bozduysa Kia kendini o kadar çok geliştirdi. 3.nesil i30'dan sonra Hyundai kendini çok bozdu bozmaya da devam ediyor bkz: yeni i30, kona, makyajlı tucson vs vs

    YanıtlaSil
  2. 2020 yarılandı ne zaman çıkacak bu araba? Hala teaser yayınlıyorlar bir de...

    YanıtlaSil
  3. Eşek herifler güzel yapmışlar aracı. Umarım son zamanlarda moda olan, 3-5 farklı malzemeye ve renge sahip çirkin tamponları yoktur.

    YanıtlaSil
  4. Standartı böyleyse N-Line versiyonu daha ne kadar agresifleşebilir ki? Belki de bu modelde olmaz, olmasın da bence. Yeni Sorentonun arkası çok şıktı Hyundai kiaya kıyasla kendini daha sportif olarak konumlandırıyor gibi.

    YanıtlaSil
  5. 3,8 litre v6 motorla geliyor. Bizdeki gibi 1.2 turbo motorlarla falan uğraşmıyorlar.

    YanıtlaSil
  6. Hyundai tasarıma L.D.V yi transfer ettiğinden beri baya gelişti premium olma isteğinde gibiler.

    YanıtlaSil
  7. 2020 bitti ne zaman çıkacak bu araba

    YanıtlaSil
  8. Luc Donckerwolke ve peter schreyer'ın ayrılığından sonra Hyundai kolay kolay toparlanamaz. 3.nesil i30'dan sonra Hyundai tasarımda çok bozdu ve geriye gitti. Hyundai ne kadar geriye gittiyse Kia kendini o kadar çok geliştirdi. Hyundai son yıllarda hep ceptem yemeye devam ediyor. i30, Kona, Venue, makyajlı Tucson derken Hyundai iyiden iyiye kendini bozdu bozmaya da devam ediyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..