Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Ford Active ve Trail Seçenekleri, Yerli Transit Serilerinde...

Yerli Fordlar artık daha alımlı, daha şık ve çekici..Otomobiller ve hafif ticari araçlar da ki SUV belirtileri ve yakınlaşmasında, son hamle Ford'tan geldi.Daha önce, bir Renault markası olan Dacia'da gördüğümüz (belki de Türkiye de ilkti!) Sandero Stepway, Dokker Stepway, Lodgy Stepway adlı versiyonlarla yüksekliği arttırılmış ve küçük görsel modifikasyonlarla güçlendirilmiş seriler artık olmazsa olmazlardan.Bu çalışmaların Ford'ta ki öncüsü ise Fiesta Active ile Focus Active idi.





Trail, Active versiyonların en yüksek ve yol dışı kullanımına yakın, daha yetenekli ve güçlü hali olurken, araçların önünde Ranger Raptor modellerinde olduğu gibi büyük harflerle Ford yazısı dikkat çekiyor.





Bu araçlarla, işin yanı sıra ailecek veya arkadaşlarla gezinti, seyahat veya doğaya yolculuklar daha farklı  olacak..




Güçlendirilmiş tamponlar, koyu renkli jantlar, çamurluk ve yan korumalar, (Transit/Transit Custom ) yeni mekanik limitli kaydırmalı diferansiyel (mLSD), akılllı 4x4 (Transit) dikkat çeken detaylardan bazıları..





Transit Trail / Transit Custom Trail modelleri; 130, 170 ve 185 beygirlik 2000 cc hacimli EcoBlue dizel motorlarla geliyor.Transit Custom Trail versiyonunda hibrit seçenekete bulunuyor.




Kaynak; https://media.ford.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..