Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

“Landing on Earth" MF'den yeni çağ, yeni araç..

Yeni araç, yeni dijital lansman..Dünyanın önemli  markalarından, otomotiv gruplarından Agco'ya ait Massey Ferguson, yeni modelini 24 Temmuz 2020 Cuma günü internet üzerinden tanıtacak.Dijital tanıtım için kayıt olanlar arasından çekilişle farklı ödüller verilecek..





Challenger, Fendt, Valtra gibi markalarında sahibi olan Agco, Yeni Massey Ferguson'u
  10 dilde canlı bir etkinlikle tanıtacak..




Massey Ferguson, https://newera.masseyferguson.com/ adlı internet sitesinde yeni traktörün tanıtımı hakkında şu bilgileri veriyor;




" Eşsiz bir MF deneyiminin parçası olmak için kaydolun ve Massey Ferguson’un sunduğu kullanımı kolay, güvenilir ve kolay erişilebilir traktörlerin Yeni Çağına girerken bize katılın.
Sizi, İnternet üzerinden gerçekleştirilecek çok özel canlı etkinliğimize katılmaya davet etmekten mutluluk duyuyoruz: Bu, sektörümüzde küresel çapta gerçekleştirilen ilk Dijital Lansman olacak.




Dünyanın dört bir yanından misafirlerimizle beraber, “Landing on Earth”ün sadece bir traktörden çok daha fazlası olduğuna ve dünyayı besleyen çiftçilere geliştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sunduğuna tanıklık edeceksiniz.




New Era.MasseyFerguson.com üzerinden gerçekleşecek Dijital Lansman Etkinliğimizde bize katılın

24 Temmuz Cuma günü 12:15’ten (UTC) itibaren

Lütfen yerel saat diliminizi kontrol ediniz
Los Angeles 05:15 | Mexico City 07:15 | New York 08:15 | Buenos Aires 09:15 | Sao Paulo 09:15 | London 13:15 | Copenhagen 14:15 | Paris 14:15 | Warszawa 14:15 | Madrid 14:15 | Roma 14:15 | Johannesburg 14:15 | Berlin 14:15 | Istanbul 15:15 | Kyiv 15:15 | Moscow 15:15 | New Delhi 17:45 | Krasnoyarsk 19:15 | Beijing 20:15 | Singapore 20:15 | Seoul 21:15 | Tokyo 21:15 | Melbourne 22:15 | Auckland 25/07/2020 00:15 |



Kayıt için
Massey Ferguson için Yeni Bir Çağın parçası olacaksınızKişisel giriş bilgilerinizi kullanarak, NewEra.MasseyFerguson.com platformunda 10 dilde gerçekleşecek canlı web yayınına erişime sahip olacaksınızBizimle etkileşime geçebileceksiniz
Ayrıca size aşağıdaki ödülleri kazanma şansı sağlayacak harika bir çekilişe katılacaksınız:
Değeri maksimum $22 500 USD olan bir Massey Ferguson traktörün altı ay boyunca demo olarak kullanımıDeğeri $9 000 USD olan Beauvais üretim tesisimize ziyaretin de içerildiği, dört günlük ve iki kişilik VIP Paris (Fransa) SeyahatiDeğeri $80 USD olan 60 adet 1/32 ölçekli traktör maketlerimizden biri "



Kaynak; http://www.masseyferguson.com.tr/
https://newera.masseyferguson.com/
http://www.masseyferguson.co.uk/
https://www.agcocorp.com/
http://www.masseyferguson.com/
https://www.youtube.com/c/MasseyFergusonGlobal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..