Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lada Xray modeline yeni versiyon geldi

Popüler Yandex.Auto hizmetleri ve bir arka görüş kamerası dahil olmak üzere  yeni Multimedya paketine sahip LADA XRAY #CLUB arabaları satışa sunuldu. XRAY #CLUB, Multimedya paketi ile Konfor konfigürasyonu temelinde, 5 ileri manuel şanzımanlı 1.6L motorla donatılmış en iyi Luxe versiyonlarının öğeleriyle oluşturulmuş.




Özel seri, bagaj kapağına yerleştirilen #CLUB isim plakası, 16 inç Phoenix hafif alaşım jantlar, siyah dış ayna muhafazaları ve derin renkli cam gibi dış ve iç mekanın orijinal 




tasarım öğelerinin yanında klima kontrolü, ısıtmalı ön cam, yağmur ve ışık sensörleri, park sensörleri ve işlemeli seriye özel döşeme dikkat çeken farklılıklardan bir kaçı.




Multimedya paketine sahip tüm yeni LADA XRAY #CLUB araçları, İnternet'e erişmek ve çevrimiçi hizmetlerin çalışmasını sürdürmek için 4G modeme sahip.





 Yandex.Navigator, Yandex.Music, Yandex.Zapravki, Yandex.Browser, Kinopoisk ve ses asistanı Alice uygulamalardan sadece bir kaçı. 

Yeni LADA XRAY Cross Instinct, 1.6 ve 1.8 L Motorlara Sahip, İnternetten de Alabilirsiniz





Lada/AvtoVaz; güncel olarak Vesta, Xray, Largus, 4x4, Niva ve Granta serileriyle sedan, liftback, hatchback, SW, SUV, Crossover ve pikap imal ediyor.


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..