Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA XRAY Cross Instinct, 1.6 ve 1.8 L Motorlara Sahip, İnternetten de Alabilirsiniz

Avrupa'nın hesaplı otomobiller imal eden markası LADA, XRAY Cross modelinin Instinct Serisi'ni yollara çıkardı. Yandex.Auto multimedya sistemi ile donatılmış yeni özel LADA XRAY Cross Instinct, Xray'ın en üst versiyonu konumunda.





LADA'nın ayırt edici özelliği haline gelen  "X" tasarımı, XRAY Cross Instinct modelinde, siyah bir çatı, siyah aynalar ve siyah elmas cilalı jantlarla beraber İç mekanda, orijinal renk şemasına sahip koltuk döşemeleri, parlak siyah tutamakların yanı sıra koltuk döşemesinde ve eşiklerde özel bir  rozet ile dekore edilmiş.





XRAY Cross Instinct, Yandex.Auto multimedya sistemi  donatılan  ile ilk LADA aracı oldu. Araçta, 8 ”e kadar büyütülmüş dokunmatik ekran ve arka görüş kamerası bulunuyor.




Yandex.Auto, aracın İnternete bağlanmasını sağlar ve özellikle sürücüler için uyarlanmış popüler Yandex hizmetlerini birleştirir: Yandex.Navigator, Yandex.Music, Yandex.Gas istasyonları ve Yandex.Browser. Hizmetleri geniş bir ekranda kullanmak daha rahat ve daha güvenli olurken  Alice’in sesli asistanının yardımıyla tüm fonksiyonları yoldan uzaklaşmadan yönetilebilir.






Dokunmatik ekran iki bölüme ayrılmıştır: aynı anda birkaç uygulama açılabilir. Yandex.Auto ana ekranında, sürücünün en sık kullandığı hizmetler görüntülenir. En sevilen müzikler veya favori rotalar buradan  görüntülenir.


Sağlık Gereçleri Makine Sanayi'ndan yeni kent içi elektrikli araç


Teknik Özellikler
Motor;    1800 cc - 1600 cc
Güç;      122 - 113 Hp / 90 - 83 kW
Yakıt; benzin
Azami hız;  180 - 162 km
Hızlanma;  10.9 - 12.3 sn
Tüketim; 7.5 - 7.1 litre (0-100 km/s)
Vites; 5 MT - AT
Fiyat; 988 900  - 1 048 900 R


Yeni kompakt SUV; Toyota Yaris Cross: Hem Hibrit, Hem AWD, Hem...



LADA XRAY Cross Instinct'in her elemanı, hem şehirde hem de seyahatte uygun olacak şekilde düşünülmüş. İkinci sıra koltuklar tamamen katlanarak bagaj alanı 1.514 litreye çıkarılabilir. Ön koltukların arkalarının arkasında, düz bir zemine sahip bir platform oluşur. Ön yolcu koltuğunun arkası da arabada tamamen katlanıyor, bu da masa olarak kullanılmasını veya 2,7 m uzunluğa kadar eşyaların taşınmasını mümkün kılıyor.Yüksek boşluk (215 mm) ve çeşitli yol yüzeyleri için LADA Ride Select adaptasyon sistemi kendinden emin bir arazi kabiliyeti sağlar .





LADA XRAY Cross Instinct iki versiyona sahip.1.6 litrelik motor 113, 1.8 litrelik 122 beygirle yol alıyor.Şanzımanda da otomatik vyae manuel seçimleri yapılabiliyor.
Fiyatlar ise 1.048.900 ve 988900 Ruble olarak belirlenmiş.





Sipariş için , Lada.ru sitesinde en istediğiniz modeli ve bayisini seçmek gerekiyor. Sistemin kendisi bayiyi bilgilendirecek ve bayi yöneticisi aracı uzaktan sunmak ve müşteriye takas esasına göre veya bir kredi kullanmak, ek ekipman takmak da dahil olmak üzere işlemin ayrıntılarını oluşturmak için müşteri ile iletişime geçecektir.


1500 Beygirlik Elektrikli SUV, 0'dan 100 km ye 2.9 Saniyede Çıkıyor


Ödeme yapıldıktan sonra, bölgedeki duruma bağlı olarak, araç tüm güvenlik önlemlerine uygun olarak bir araba satıcısından alınabilir veya bir çekici ile eve teslim edilebilir.


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..