Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Fiat Strada veya New RAM 700

 Fiat'ın yakışıklı pikabı Strada, Güney Amerika yollarında gezen bir araç.Strada; yıllar önce Palio'nun kamyonet versiyonu olarak Türkiye'de de satılmıştı.İkinci el ilanlarında 2005  ile 2011 yıllarına ait bu araçları 28 000 TL ile 72 000 TL arasında kilometre ve yılına göre bulabilirsiniz.Yenilenen  Egea/Tipo gibi Fiat'ın yeni karakteristik ön yüzüne yakın çizgilere sahip pikap, Meksika'da Ram 700 olarak satılıyor.



Fiat Strada, Meksika'da ki adıyla RAM  700; küçük ekonomik ve birazda çekici bir kamyonet.Yeni modelden önceki araçlar, Fiat'ın Palio/Siena serisi üzerine inşa edilmişti.2020 Strada ise  Fiat Argo'dan türetilen yeni MC-P modüler platformu üzerinde yükseliyor. 




 650/750 kilo veya 844 litre taşıma kapasitesi, E-Locker diferansiyel kilidi, LED farlar, Apple CarPlay / AndroitAuto  bağlantılı  7” ekran, kamera ve elektronik sürüş,  tek elle açıp kapatabilecek kadar hafif bir arka kapak,


 

yükleme alanında bağlama kancaları ve aydınlatma,  98 beygir gücünde  (RAM) 1.3 litre benzinli Firefly motor ile cazip bir seçenek.Bu araç Brezilya'da kendi sınıfında en çok satan bir pick up 



olarak dikkat çekiyor..Ayrıca Brezilya'da Endurance, Freedom ve Volcano donanım seçenekleri bulunuyor.



Üstte Meksika'da satılan RAM modellerinden bazılarını görüyorsunuz.RAM, 2010 yılından önce Dodge markasına ait bir kamyonet serisiydi. Bu tarihten itibaren van, pikap, kamyon ve ticari araç üreten bir marka haline geldi.




RAM, Güney Amerika dahil Amerika kıtasının tümünde etkin bir marka. Ancak en büyük pazarı anavatanı olan Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada.



Yeni RAM Promaster Rapid ve V700 City yada Fiorino









Kaynak; https://www.ram.com.mx/
www.fiat.com.br
https://www.ramtrucks.com/
https://www.fcagroup.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Strada
https://www.ramlatam.com/
https://www.otometre.com/2019/04/yeni-ram-promaster-rapid-ve-v700-city.html

5 yorum:

  1. Arkadaki kasayı biraz daha uzatsalar tam pikap da olabilir. Yanılmıyorsam Mitsubishi ile birlikte pikap yapmışlardı. Bu biraz ona yakın olmuş. Ancak dediğim gibi arkayı biraz daha uzatmaları gerekiyor. Aslında Dodge nin Amerika da pikapı var. Ancak çok büyük olduğu için herhalde Fiat o kasayı Fiat olarak üretmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Markalar pazardaki fiyat, vergi ve ihtiyaçlara göre araç üretiyor satıyorlar.Fiat Strada ile RAM 700 ün tek kabinlisi de var. yukarı doğru Toro ve Fullback olarak gidiyor.Gerçi Fullback üretimi 2019 da bitirilmiş. Avruapa da bir süre büyük pikap girişi az olacak zira yeni emisyon kuralları çok katı.Bunu karşılayanlarda az görünüyor; Belki Hilux..Türkiye de montajı yapılan Dmax ta artık yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anadolu İsuzu Dmax benzeri kendi aracını yapabilir mi sizce?

      Sil
    2. Japon Isuzu destek verirse yapabilir.

      Sil
  3. Ağabeyi Fiat Toro'ya benzemiş

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..