Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada 4x4 Pick up

Rus firması AVTOVAZ, LADA 4x4'ü temel alan güncellenmiş bir ticari araç serisi sunuyor. Eski Niva üzerine  geliştirilmiş pikap serisinin satışına başlandı; tüm modifikasyonlar, araç üstü platformlar, gelişmiş arazi kabiliyeti, yüksek taşıma kapasitesi, düşük maliyet,  arka yaprak yaylı süspansiyonla beraber her göreve talip  bir araç ortaya çıkarılmış.




Özel opsiyonel donanım paketiyle  ağır yükler başarıyla taşırken donanımda  
 klimanın yanında  bulunan bazı özellikler şöyle; Güçlendirilmiş arka aks, Güçlendirilmiş ön süspansiyon yayları, 




Ön ve arka aksların ana dişlisi 4.1,  Artan yerden 240 mm yükseklik ve mükemmel geometrik,  toprak sırtlı lastik boyutu 235/75 R15, Vidalı tipte kendinden kilitlemeli diferansiyeller ön ve arka akslar, Daha fazla hareket sağlayan ön ve arka süspansiyon amortisörleri, Transfer kutusundaki redüksiyon dişlisi..





Teknik Özellikler

Motor Kodu; 21214
Motor yerleşimi; Önde enine
Motor hacmi, 1690 cc
Motor Gücü, 83 beygir/61 kW





Yakıt; benzin (95)
Azami Hız; 110 km/s
Şanzıman; 5 ileri düz vites
Boş ağırlık; 1480/1500/1510 kg
Toplam ağırlık; 1960 kg









AVTOVAZ Grubu, Groupe Renault'nun bir parçasıdır ve 3 marka için tam zamanlı araçlar ve otomobil bileşenleri üretmektedir: LADA, Renault, Datsun. Grubun üretim tesisleri Tolyatti - AVTOVAZ JSC ve LADA ZAPAD TOGLIATTI JSC ve Izhevsk - LADA Izhevsk LLC'de bulunmaktadır.

Yeni Lada Niva, Eski Chevrolet Niva, VAZ 2123


LADA markası, Vesta, XRAY, Largus, Granta, 4x4 ve Niva olmak üzere 6 model ailesini oluşturan B, B +, SUV ve LCV segmentlerinde sunulmaktadır. Marka, Rusya'nın binek otomobil ve hafif ticari araç pazarının% 20'sinden fazlasını işgal ediyor. Markanın resmi bayi ağı Rusya'daki en büyüğüdür - 300'den fazla bayi.


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..