Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Proace City, Berlingo, Partner ve Combo'ya; yılın kompakt van ödülü

 Toyota, yılın kompakt vanı ödülünü Avrupalı aracı Proace City için aldı.The Compact Van of the Year unvanını kazandı.Bu ödül, beş araca birden verildi.Toyota Proace City; Peugeot-Citroen Grubuyla beraber imal ediliyor.



Araç, Peugeot, Citroen, Toyota, Opel ve Vauxhall markasıyla Fransa'da  üretiliyor.,



Toyota Proace City, Peugeot Partner, Citroen Berlingo, Opel Combo ve Vauxhall Combo genel olarak 1200 cc hacimli bir benzinlii 1500 cc hacimli bir dizel ve elektrikli olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle yollara çıkıyor.




Opel Combo,  Peugeot Partner, Vauxhall Combo, Toyota Proace City, ve Citroen Berlingo ağırlıklı olarak Avrupa'da satılıyor.Vauxhall Combo'nun satıldığı yerler ise İngiltere ve onun gibi sağdan direksiyonlu ülkeler.



Kaynak, https://www.whatvan.co.uk/
https://www.whatvan.co.uk/news/2020/2021-what-van-awards-winners-announced
https://twitter.com/ToyotaUK/status/1337336817058803713/photo/2
www.peugeot.fr
www.citroen.fr
www.opel.fr
www.toyota.fr

3 yorum:

  1. Toyota Proace Verso'nun 6 yıl öncesinde ülkemizde satışa sunulacağı söyleniyordu. Ancak Proace Verso ülkemizde satışa sunulmadı ne yazık ki

    YanıtlaSil
  2. Aygo, Proace, Proace City gelmiyor.Strateji gereğimi, yoksa maliyet mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toyota Proace Verso/Peugeot Traveller/Citroen SpaceTourer. Proace Verso acaba ülkemizdeki 8+1 kuralına mı takıldı? Kuzeni Expert adıyla Türkiye'de satılırken Proace Verso ve SpaceTourer ülkemizde satışa sunulmadı sebebi her neyse Toyota açıklamalıdır. 6 yıl önce aracı getireceğim deyip getirmiyorsan geçerli bir neden sunması gereklidir. 6 yılda Toyota bu araca elekrikli versiyonda ekledi motor seçenekleri de bunda etkili olmuş olabilir

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..