Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Lada Largus, yeni yılda yollarda

 LADA, en çok beklenen modellerinden biri olan Largus'un ilk görüntüsünü yayınladı.Otomobil, ön kısmın tanınabilir bir aile tasarımının yanı sıra geliştirilmiş ergonomiye sahip yeni bir iç mekana sahip oldu. Yeni Largus'un teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılar önümüzdeli günlerde açıklanacak.




LADA otomobillerinin, karakteristik hale gelen "X" tasarımlı ön görüntüsü, 2015'ten beri yeni ve modernize edilmiş LADA modellerinde yer alıyor.X tasarım unsurları kurumsal kimliği oluştururken LADA Largus'ta Latince "X" harfinin dış hatlarını oluşturan desen, oldukça büyük ve radyatör ızgarasının büyütülmüş hücreleri, yeni kaput ve farlarla birlikte, iş ve seyahat için arabanın sağlam, daha modern ve etkileyici bir görünüm oluşturmasını sağlıyor.



Model;  özel müşteriler, küçük işletmeler ve  kurumlar için cazip bir seçenek olarak dikkat çekiyor.



Toplam satışlar açısından Largus, , tüm LADA modelleri arasında kendinden emin olarak  üçüncü sırada ve Rusya pazarında ticari  SW (station wagon) segmentinde ilk sırada yer alıyor.

Proace City, Berlingo, Partner ve Combo'ya; yılın kompakt van ödülü

Yeni LADA Largus'un  2021'in ilk yarısı içinde  satışlarının başlaması bekleniyor.


AVTOVAZ Group, Groupe Renault'nun bir parçasıdır ve 3 marka için tam zamanlı araçlar ve otomobil bileşenleri üretmektedir: LADA, Renault, Datsun. Grubun üretim tesisleri Tolyatti - AVTOVAZ JSC ve LADA ZAPAD TOGLIATTI JSC ve Izhevsk - LADA Izhevsk LLC'de bulunmaktadır.

Yeni Elektrikli SUV, Hibrit Uzmanı Toyota'dan Geliyor

LADA markası, Vesta, XRAY, Largus, Granta, 4x4 ve Niva olmak üzere 6 model ailesini oluşturan B, B +, SUV ve LCV segmentlerinde sunulmaktadır. Marka, Rusya'nın binek otomobil ve hafif ticari araç pazarının% 20'sinden fazlasını işgal ediyor. Markanın resmi bayi ağı Rusya'nın en büyüğüdür - 300'ün üzerinde bayi.


Kaynak, Lada.ru

5 yorum:

  1. Lada'nın Türkiye'ye geleceği söyleniyordu pandemiden dolayı iptal oldu sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lada, Türkiye de eski Niva yeni adıyla 4x4 adıyla satılıyor.Ama sanıırım 2020 modelerei getirilemedi.Vesta bile gelecekti.Ama ekonomi-pandemi fırsat vermedi..
      Lada modelelri Türkiye için çok uygun ama buna Renault ve Dacia ne der?

      Sil
    2. Editör bey Lada Niva'nın 2019 modelleri var malum sitede. Lada Vesta gelseydi uygun fiyatından dolayı tutulurdu keza Niva'da öyle. Renault/Nissan Grubu'nun da bu karara karşı çıkacağını da sanmıyorum Renault Dacia ile durumu gayet iyi aynı ülkeye Lada'yıda satışa sunarsa pazar payını arttırır iyi satış rakamları yakalar

      Sil
    3. Vesta özellikle Lada nın Türkiye internet sitesinde yer alıyordu.hatta 2018 veya 19 yılı için kasko listesinde fiyatta ta da yer alıyordu.Gelmedi.muhtemel, fiyat, döviz, vergi ve en son pandemi..Lada 4x4 ün fiyatı 173.244 TL den başlıyor.o da 2019 model.2020 si yok.

      Sil
  2. 2019 kasko listesinde Lada Vesta 1.6; 216 790 TL, Vesta SW Cross ise 257 000 Lira ile yer alıyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..