Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi Fuso Canter, Japonya Yollarına Çıktı

 Daimler Grubu üyelerinden , Asya'nın ve Japonya'nın önde gelen markası  Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), Canter'i tanıttı..Japonya standartlarına göre hazırlanan Yeni Canter, Etkin Yan Görüş Uyarı Sistemi  (Active Sideguard Assist), Acil Fren Sistemi (AEBS),



 Elektronik Dengeleme Kontrolü Programı (ESP), Şerit Takip Sistemi (LDWS)  gibi güvenlik unsurları ve teknolojisiyle rakiplerine meydan okurken daha güvenli, daha gelişmiş bir araç olarak dikkat çekiyor.




Yeni Fuso Canter'in Tokyo'daki satış fiyatında tüketim vergisi; % 10.
Araç tipi 2RG-FBA20
Motor Tipi 4P10 (T2)
Motor Gücü 96kW (130PS)
Şanzıman; 6 vites Duonic® 2.0
Fiyat 5.174,40 Yen




Y eni Canter, şehir içi teslimatlarda kabine sık ve kolay erişime ihtiyaç duyan hafif hizmet kamyon sürücülerini desteklemek için FUSO Kolay Erişim Sistemiyle birlikte geliyor. Bu yeni özellikle, sürücüler, uzaktan kumanda anahtarı kapının yakınında olduğu sürece, kapı kolundaki bir düğmeye basarak aracı kilitleyebilir veya kilidini açabilir. Anahtarsız bas-çevir motor anahtarı ile sürücü konforu ve verimliliği de artırılır.




Geçtiğimiz on yıllarda, MFTBC, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için hafif hizmet kamyonunda sürekli iyileştirmeler yaptı. Canter'in yükseltilmiş tasarımı, gelişmiş güvenlik özellikleri ve bağlanabilirlik işlevleriyle bu yinelemesi, yolda yeni bir güvenlik ve verimlilik düzeyi getirmeyi hedefliyor.



Kaynak; https://twitter.com/FusoOfficial
https://twitter.com/DaimlerTruckBus
https://www.mitsubishi-fuso.com/
https://media.daimler.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..