Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LADA XRAY Cross'a üç yeni seçenek

LADA, XRAY Cross araçları için üç yeni konfigürasyonun satışının başladığını duyurdu: Optima paketli ilk Classic, Classic ve manuel şanzımanlı Comfort 1.6L (106 hp) motorla eşleştirilecek. Böylece XRAY Cross için başlangıç ​​fiyatı düştü ve 790.900 Ruble'den başlıyor.



Üç yeni trim seviyesinin tümü, sürücü ve yolcu hava yastıkları, LED gündüz farları, eksiksiz bir dizi elektronik güvenlik sistemi (ABS, EBD, BAS, ESC, TCS, HSA), elektrikli hidrolik direksiyon, merkezi kilitleme için uzaktan kumanda, tavan rayları ve 16 inç iki renkli alaşım jantlarla donatılıyor. 



Phoenix tarafından gerçekleştirilen.LADA XRAY Cross, stil, rahatlık, kullanım ve mükemmel arazi yeteneklerini birleştiren popüler bir önden çekişli şehir içinde başarılı bir SUV modeli..

Dacia ve Lada’ya 4 platformdan 1 platforma, 18 şasi tipinden 11 şasi tipine geçme imkânı ve Bigster

 Keskin yol tutuşu, üzerine ön süspansiyon ve direksiyonun monte edildiği güçlü bir alt şasi tarafından sağlanır. Güçlü  şasi ve 215 mm yerden yükseklik, her kalitede yolda güvenle sürüş yapmanızı sağlar.



Seçenekler 

XRAY Cross Classic MT 1.6: 790 900 Ruble

XRAY Cross Classic Optima MT 1.6: 827 900 Euble

XRAY Cross Comfort MT 1.6: 875 900 Ruble

Yeni LADA Niva Legend: ikonik model için yeni bir isim

Motor 1.8 litre (122 beygir) manuel şanzıman ile eşleştirildiğinde [SİYAH], Luxe ve Instinct donanımlarında mevcut olmaya devam edecek.

Hyundai’n sadece elektrikli modellerini üreteceği yeni markası IONIQ'in ilk görselleri paylaşıldı


Kaynak; https://www.lada.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..