Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Pi Makina Pikap ve 2021

 Pi Makina, 2021 takvimini şimdilik prototiple olarak ortaya çıkarmış! Daha önceki görsellere göre bu kamyonet çok daha çekici, çok daha yere sağlam basıyor.2021 yılında bu aracı yollarda ve satış noktalarında görmek isteriz. Bir diğer Pi Makina çalışması ise çekici serisinin bir makyaj operasyonu geçirmesi.Pi Makina'nın çekicisi hakikaten çok daha çekici olmuş..




Pi Mak Çekici, tampon ve farlarların değişmesiyle  bambaşka bir  hale bürünmüş.Pi Makina'nın araçları da nedendir bilinmez BMC'nin Tuğrası gibi az sayıda satışa sunuluyor.Veya dışardan bakılınca biz öyle görüyoruz!!



Pi Makina'nın çekici ve kamyonları kadar pikaplarının da seri üretime alınması ve günlük yaşamda kullanılmasını, özellikle yerli araç anlamında da değerlendirilmesini bekliyoruz..

Pi Makina'nın pikaplı, SUVlu, Kamyonlu Yeni Tanıtım Youtube Videosu




Kaynak; https://pimakina.com.tr/
https://www.facebook.com/pimakina
https://www.facebook.com/tarkan.ustael

2 yorum:

  1. Takvimdeki araç 3d resim gibi geldi bana? Keşke önden de gösterselermiş. Bu pikap için Anadolu Isuzu dan yardım da alabilirler aslında. 2014 den 2020 ye kadar Isuzu D max Türkiye de üretilmişti.

    YanıtlaSil
  2. Pi Makina'nın aslında pikap ve SUV araçları seri üretime hazır.Ancak pazar durumu veya pandemi durumu mu bilmiyoruz başka sebeplerden işi ağır alıyorlar yada talebe göre üretim yaklaşımları var sanırım!

    https://www.otometre.com/2020/07/pi-makinann-pikapl-suvlu-kamyonlu-yeni.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..