Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni LADA Niva Travel tanıtıldı, satışa sunuldu

Lada; satış rakamları, yeni modeller, yeni versiyonlar, gelecek planlarıyla otomobil dünyasının gündeminde sıkça yer alıyor bugünler de. Efsane model Niva'nın en yenilerinden Travel'de artık yollarda..



 Yeni LADA Niva Travel, hala aynı kararlı karaktere, dört tekerlekten çekiş gücüne ve maceraya her an hazır bir araç.Artık daha dinamik ve modern bir görünümle, daha güvenli ve daha konforlu. 



Efsanevi isim Niva'nın,  LADA ailesine geri dönmesiyle, tarihinde yeni bir sayfa açtığını  ifade eden AvtoVaz,  bu isimle önümüzdeki yıllarda önemli ve ilginç bir çok haberin yayınlanacağını da ekliyor.



Off-road araçlar için  bir şnorkel hava girişi, off-road lastikleri ve vücudun alt kısmında siyah plastikten yapılmış koruyucu ile donatılan bu sürüm aynı zamanda  seri interaksiyel diferansiyel ve

Yeni LADA Niva Travel

 düşürücü şanzıman mekanik kilitleme ile kalıcı bir dört tekerlekten çekiş sistemiyle  güven veriyor.




Yeni koltuklar ve multimedya sistemi, yanı sıra daha güçlü bir klima sistemiyle en üst düzeyde gürültü ve titreşim yalıtımı uygulanan 

Temsa'dan, elektriklide yeni bir aşama

Yeni Niva Travel; engellerin önünde durma, hareket et, gez diyerek aktif , çalışkan ve etkili olmayı öneriyor..



Lada, 2020 yılını başarıyla geçti; Yeni Niva, Cross, 30 milyon oto..

Avtovaz/Lada'nın güncel modelleri; Granta, Vesta, Xray, Largus, Niva Legend, Niva Travel ve ticari ( Granta, Largus ve Niva Legend'in pikap/van versiyonları) modelelrinden oluşuyor.


Kaynak; www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..