Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi Outlander Testte, Lansman Şubat'ta

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC), Yeni Outlender'in lansman öncesi test görüntülerinden bir demet yayınladı.Dört tekerden çekişli, her türlü yol ve hava koşulunda güven ve güvenlik sağlayan SUV, dokuz yıldan sonra yenileniyor.Küresell tanıtımın tarihiyse 16 Şubat 2021 (15:00 PST / 18:00 EST'de (17 Şubat 8:00 JST)).


 


Yeni araç, son kalibrasyonları zorlu hava ve yol koşullarında geliştirilirken , önceki nesillere göre daha büyük ve daha cesur olacak!



Dakar çöllerinde ve dünyanın  önemli ralli parkurlarının kaygan, toprak ve karla kaplı yollarında yıllarca süren yarışmalarda kanıtlanmış bir bilgi birikimiyle, tamamen yeni OUTLANDER, PAJERO / MONTERO ailesinin oluşturduğu bir miras üzerine inşa ediliyor..  



Mühendisler, MITSUBISHI MOTORS'un DNA'sını ve özgün ve görkemli anlamına gelen "I-Fu-Do-Do" ürün konseptini bünyesinde barındıran bir crossover SUV oluşturmaya odaklandı. Tamamen yeni OUTLANDER, en yüksek seviyede manevra kabiliyeti ve üstün sürüş performansı sunacak şekilde ayarlandı.

 




Segment baş araç mühendisi Kentaro Honda, "Yeni geliştirdiğimiz platformumuzda en yeni Süper Dört Çeker Kontrol teknolojisini uygulamak için ralli deneyimlerinden karayolu ve arazi sürüşü hakkında bildiklerimizi uyguluyoruz" dedi .



Yeni OUTLANDER. "Ayrıca, her zaman ve her türlü hava koşulunda güvenli sürüş sağlamak için özel olarak yeni bir sürüş modu seçicisi geliştirdik. Pek çok müşterinin tamamen yeni OUTLANDER'ın gelişmiş sürüş performansı ile harika deneyimler yaşamasını umuyoruz."




Kaynak; https://www.mitsubishi-motors.com/
https://www.mitsubishicars.com/
https://www.youtube.com/user/MitsubishiMotorsAd

2 yorum:

  1. BMC Tulga Suv u gördünüz mü hocam. Siyah renk çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Tulga, zaman geçtikçe daha çekici bir araç oluyor..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..

TRT Spor Haberler