Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Finlandiya, rallikros takvimini açıkladı

 Finlandiya, 2021 RallyX Nordic takvimini uygulamaya hazır.İlginin yüksek oduğu etkinlikte Haziran ayıyla OuluZone Etabı ile RallyX Nordic takvimine geri döndü.Küresel salgının sürmesine rağmen, RallyX Nordic 2020'de muazzam derecede başarılı bir sezonla - Höljes'in yüksek profilli 'All-Star Magic Weekend'i 



sahnelemekle kalmadı, Johan Kristoffersson, Niclas Grönholm, Timmy Hansen, Oliver Solberg ve Thierry Neuville'in beğenisini de kazandı. ancak disiplinin yayın perspektifinden neler sunabileceği açısından hedeflerini kapsamlı bir şekilde değiştirdi.




Gündemdeki beş sınıf - önceden var olan Supercar, Supercar Lites, CrossCar / Crosskart ve CrossCar Junior kategorileri 2021'de Open 2WD ile birleşti ve ilgi zaten rekor seviyelerde devam ederken, her şey RallyX Nordic yarışmasının bir başka muhteşem sezonu için hazırlandı.



RallyX Nordic organizatörü RX Promotion CEO'su Jan-Erik Steen, "Finlandiya'nın dönüşünü teyit etmekten mutluluk duyuyoruz" yorumunu yaptı. “Finli etkinlik organizatörleriyle her zaman iyi ilişkilerimizi sürdürdük ve geçen yıl programlamadaki zorluklardan dolayı oraya gidememiş olmamız kötü oldu."

Sanayi Bakanı, Anadol, Control 2, İstanbul Park, F1, TÜBiTAK ve Elektrikli Araçlar. 1000 beygirlik eRX olur mu?

"O zaman söylediğimiz gibi, Finlandiya'yı RallyX Nordic takvimindeki hak ettiği yere geri döndürmek ve OuluZone'da yarışmak için bir anlaşmaya varmak tüm ilgililer için harika bir haber. Nysum, Höljes ve Arvika ile birlikte, heyecan verici bir şekilde sezon için artık tüm malzemelere sahip olduğumuzdan eminiz. "

Avitaş Motorsport, Yerli Otomobil ihraç ediyor

Tam sezon kayıtları 1 Nisan Perşembe günü kapanacak. 


2021 RallyX Nordic Takvimi


1-2 Mayıs 1/2 tur Nysum, Danimarka  RallyX Nordic

13-16 Mayıs 3/4 tur Höljes, İsveç RallyX Nordic ve İsveç Şampiyonası

5-6 Haziran 5/6 tur  OuluZone, Finlandiya  RallyX Nordic

13-15 Ağustos 7. tur Arvika, İsveç RallyX Nordic ve İsveç Şampiyonası



Kaynak; https://www.rallyx.se/
http://www.omse.se/supercar-lites/
https://www.facebook.com/rallyxnordic/videos/736293960610941

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..