Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Renault Captur RS Line

Captur'da motor sporları dünyasından esinlenen RS Line versiyonu artık mevcut.Renault Captur 2021 serisi ayrıntılı olarak gelişiyor Captur motor gamı, bir dizi benzinli, LPG ve hibrit motor dan oluşuyor.Motor sporları dünyasından ilham alan özel niteliklerle Captur, atletik karakterini güçlendiriyor. Bu kaplama, F1 bıçaklı ve bal peteği ızgaralı bir ön tampon, gri bir arka hava difüzörü,




 fazla renkli camlar ve arka cam, çift kromlu bir kanül ve 18 inç Le Castellet alaşım jantlara sahiptir. Bagaj kapısındaki RS Line arması bu versiyonu tamamlıyor.




Bu imza, içeride özel kırmızı kenarlı döşemede ve kırmızı ve gri dikişlere sahip delikli deri direksiyon simidinde görülüyor. Alüminyum kapı eşikleri, Renault Sport mirasını gösterirken İç mekan, havalandırma deliklerinde ve karbon kaplamalı ön panelde kırmızı bir çizgi ile dekore edilmiştir. 10 ' dijital gösterge paneli, arka görüş kameralı ön ve arka park yardımı, indüksiyon şarj cihazı ve elektrokromik dikiz aynası standart donanımdır. 
(Voltaj uygulandığında, elektrik yüklenmesi veya yükü kaybetmesiyle oluşan renk değiştiren malzemeler, Elektrokromik Malzemeler olarak adlandırılıyor.)





2021 model yılı için Renault Captur, popüler tasarımı daha da iyileştirmek için ayrıntılı olarak gelişiyor. Initiale Paris versiyonu standart olarak 360 ° kamera ile zenginleştirilmiştir, köpekbalığı anteni ilgili tavan renklerinde siyah bir yüzeye sahiptir, ön ve arka kayaklar Erbé grisi kaplama ile ayırt edilir ve direksiyon simidi kanatları krom ile süslenmiştir.




Motor tarafında, Renault Captur artık benzin (TCe 90 ve 140), LPG (TCe 100 LPG) ve Plug-in Hybrid (E-TECH Plug-in Hybrid 160) sunuyor ve sizi yakında görmeyi dört gözle bekliyoruz. E-TECH Hybrid versiyonları, Renault Captur 2021 model listesinde yer alıyor artık.




Renault Captur 2021 fiyatları 21 750 ile 34850 Euro arasında değişiyor.Zen, İntens, R.S. Line, İntiale Paris ve Businnes olmak üzere 5 versiyon bulunan modelin R.S. Line Serisi 28400 ile 37050 Euro arasında fiyatlara sahip.Bu  sporcunun  Türkiye ye gelip gelmeyeceği veya ne zaman geleceğiyle ilgili bir bilgi şu an itibarıyla yok!




Renault Captur R.S. Line Seçenekleri


TCe 140 FAP

TCe 140 EDC FAP

E Tech Plug in 160




Kaynak; groupe.renault.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..