Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Nurol Makina'nın Ejder'i Macaristan'da

Dünya'nın bir çok yerine ihraç edilen Ejder Yalçın'ın şimdilik  son durağı Macaristan oldu.Ejder Yalçın'ın  Macar güvenlik güçlerine teslimi aşama aşama gerçekleştiriliyor.4x4 yürüyüş özelliğine sahip araç, Özbekistan' da  UzAuto işbirliğiyle Türkmenistan'da da  imal  edilecek.




 Ejder Yalçın'ın Macaristan'a satışı; Avrupa Birliği (AB) ne yapılan ilk ihracat özelliğini anlamına da geliyor.

"EJDER YALÇIN 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, yüksek torka sahip dizel motoru ve tam bağımsız süspansiyon sistemi ile yüksek arazi performansı sunmaktadır. EJDER YALÇIN 4x4’ün geliştirilmesi sırasında üstün bekâ özelliklerinin yanı sıra kullanıcının operasyonel ve ergonomik ihtiyaçları da göz önünde tutulmuş ve böylece personelin güven içinde, etkin görev yapması için ideal bir platform oluşturulmuştur."




Nurol Makina'nın imal ettiği Ejder Yalçın; Türkiye, Katar, Gürcistan, Tunus, Senegal ve Özbekista'tan sonra Macaristan'da kullanılmaya başlıyor..

NUROL Makina, Türkiye ve ihracata yönelik olarak Ejder YALÇIN, Yörük (NMS), Ejder TOMA ve Ejder Kunter'i imal ediyor. Kardeş firma  FNSS ile son dönemde yeni bir planlama yapmıştı.Son durumda, Nurol Makina 4 tekerli zırhlı araçlara odaklanırken FNSS ise 6x6, 8x8 tekerli ve paletli zırhlı araçlara yönlenmiş durumda.




Bir çok farklı görevin üstesinden gelen aracın en son versiyonu ise ateş desteği sağlayan havanlı modeli oldu..


Kaynak; https://www.nurolmakina.com.tr/
https://twitter.com/nurolmakina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..