Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Peugeot, Yeni Marka, Yeni Aslan

 Dünyanın en eski otomotiv markası PEUGEOT, yeni bir logo ile kişiliğini ve karakterini yeniden tanımlıyor. Tarihinde yeni bir sayfa açıyor.25 Şubat 2021 tarihinde, PEUGEOT yeni logosunu gözler önüne seriyor: ihtişamlı bir aslan başıyla tasarlanmış yeni bir arma.


 


PEUGEOT, 1850 yılından bu yana, hepsi de aslan amblemini taşıyan 10 farklı logoya sahip oldu. Bugün ise PEUGEOT markasının küresel tasarım stüdyosu PEUGEOT Design Lab tarafından tasarlanan daha akıcı, daha kaliteli ve daha zarif 11. versiyon tanıtıldı.



2010 yılında tanıtılan mevcut logo, markanın sınıf atlama stratejisini desteklemek adına değiştirildi.




Son 10 yılda modellerini tamamen elden geçirerek ürün gamını yenileyen PEUGEOT, yeni ve modern ürünlerini tamamlamak için logosunu yeniden tasarladı.

4 yorum:

  1. Pejo denildimi ilk aklıma gelen motor 103 birde j9 dönemeyen dolmus

    YanıtlaSil
  2. Protonu anımsattı direk görünce. Otomobil firmaları birisi ne degişiklik yaparsa digerleri taklit ediyor. Peugeot logosu ne güzeldi. Kia,fiat şimdi peugeot... Artık sırayla bütün firmalar logo degiştirir.

    YanıtlaSil
  3. Bakıyorum da PSA grubunu çekemeyenler çok :) Herkesin aklına Porsche gelmiş, benim aklıma Lamborghini logosu geldi. Ayrıca yukarda bir arkadaş belirtmiş bu eskiden kullandıkları bir logonun modernize edilmiş hali. Bence güzel de olmuş. Citroen de o çavuş pırpırını yenilemeli :) PSA grubu son yıllarda araç dizaynı ve kalitesini çok yukarıya çekmiş durumda. 3008 ile başlayan yeni görünüm Peugeot'yu çok yukarılara taşıdı. Citroen de her zamanki gibi işlevselliğe daha çok önem veriyor. C5 Aircross işlevsellik bakımından sınıfının en güzel araçlarından biri. Şeklini de ben beğeniyorum ama sevmeyeni de var saygı duyarım. Sanki Opel'e biraz üvey evlat muamelesi ediyor gibi. 2019 Corsa'ya bindim geçen, oyuncak gibi, 2008'deki Corsa D çok daha oturaklı bir araçtı...

    YanıtlaSil
  4. Ben baya beğendim. Aslan vurgusu daha iyi yapılmış ve o 80 lerden beri kalan tamamı gözüken aslan logosunu bırakmaları iyi olmuş. Sadece kafa kısmı ve yellerinin dahada belirginleşmesi, peugeot fontunun düz ve sade olup bi o kadar keskin olması çok güzel Modernize ve dijital hava katmış. Ben baya beğendim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..