Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni SsangYong XLV, yakında Türkiye'de

Güney Koreli SsangYong’un C-SUV sengmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV, mayısta Türkiye yollarında olacak. Üstün donanımıyla güç, konfor ve dinamizm arasında mükemmel bir denge sunan yeni XLV, heyecan verici ama güvenliğinden de ödün vermeyen bir sürüş deneyimi yaşatmak için geliyor.




Sahip olduğu yenilikçi güvenlik sistemleri ile sürüş güvenliğini zirveye çıkararak “Heyecan verici güvenli yaşam tutkunları”nı beklentilerinin ötesiyle buluşturacak. Oldukça rekabetçi fiyatlarıyla da C-SUV segmentinde açık ara üstünlük sağlayacak. 






2007’den bu yana Türkiye’de Şahsuvaroğlu Otomotiv tarafından temsil edilen Güney Koreli SsangYong, C- SUV segmentindeki en yeni temsilcisi yeni XLV’yi Türkiye’ye getiriyor. Sahip olduğu üstün donanımıyla güç, konfor ve dinamizm arasında mükemmel bir denge sunan, yenilikçi güvenlik sistemleri ile sürücü güvenliğini zirveye çıkaran yeni XLV, bu özellikleriyle “Heyecan verici güvenli yaşam tutkunları”nı can evinden vuracak. Her sürümünde aktif güvenlik sisteminin bir standart olarak sunulduğu yeni model, yüksek mukavemetli çelik kullanılarak işlenen “Güvenli Sürüş Alanı”na sahip kabini, 1440 L bagaj hacmi ile “Aile Boyu Güvenli Yolculuk” sunacak. Markanın D- SUV segmentinde ürettiği yeni modeli Rexton da XLV ile aynı dönemde satışa sunulacak.




Heyecan verici güvenli yolculuklar

Güney Koreli SsangYong’un C-SUV segmentinin son temsilcisi olan yeni XLV, üstün donanımıyla markanın en güvenli ve en konforlu modelleri arasında yer alıyor. Yeni nesil C-SUV segmentinin en gelişmiş modellerinden biri olan yeni XLV, oldukça cömert boyutları sayesinde aydınlık ve ferah bir iç mekân ortamı yaratıyor. Modelin ön tarafında enstrümanların dış görünüşünü ve manevra kabiliyetini  kolaylaştıran iyi erişilebilir bir sürüş pozisyonu bulunuyor. Sahip olduğu yeni nesil direksiyonu ile sunduğu güvenli sürüş konforunu destekliyor. 

Güç, konfor ve dinamizmi yeniden tanımlıyor    

Yeni XLV, 6 ileri otomatik şanzıman (AISIN) ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle, 128 PS güç ve 160 NM tork üreten 1.5 litrelik motoruyla güç, konfor ve dinamizmi yeniden tanımlıyor. Bu kombinasyonuyla da ideal sürüş keyfini zirveye çıkarıyor. Önden çarpışma riski uyarısı, özerk acil durum frenlemesi, şerit kalkış uyarısı, kiriş yardımı ve trafik işareti tanıma sistemine sahip olan yeni önleyici güvenlik sistemiyle güvenlikte sınırları aşan bir yaklaşım sunuyor. Dış tasarımındaki nazik kıvrımlarıyla C-SUV segmentinde yeni bir tarz yaratıyor.


Teknolojik Konfor

10.25” Hayalet kadran ile tam dijital merkezi gösterge

8" Akıllı Yansıtma Özellikli Multimedya Deneyimi

Google Android Auto ve Apple CarPlay Yolculuk esnasında telefon görüşmesi yapmak, mesajları kontrol etmek, navigasyona bağlanmak ve müzik dinlemek için akıllı telefonlar ekrana bağlanabilir

Isıtmalı ön koltuklar

Start/Stop Sistemi

Kablosuz Şarz

Akıllı anahtar

1440 L bagaj hacmi 

Şık, aerodinamik konturlar ve sofistike, kendi kendini hizalayan LED farlar

İç ve Dış geniş renk seçeneği yelpazesi


Gücü güvenliğinde

Yüzde 71.1 yüksek mukavemetli çelik kullanılmış “güvenli yaşam alanına” sahip kabin 

SBR: Tüm yolcular için emniyet kemeri uyarı sistemi

SDA: Emniyetli Mesafe Uyarısı ile hız ve mesafe takibi

AEBS: Bağımsız Acil Fren Sistemi ile çarpışma riski yok

FCW: Ön Çarpışma Uyarı Sistemi



LKA: Şerit Koruma Asistanı ile elektrikli direksiyon sistemi

LDW: Şeritten Çıkış Uyarısı ile şeritten çıkış yok

ARP: Aktif Devrilme Önleyici ile virajlarda otomatik fren ayarı

ESS: Acil Durum Dörtlü Flaşör ile ani frenlerde araç uyarı sistemi 

HDC: Yokuş İniş Kontrolü ile güvenli inişler 

HSA: Yokuş Kalkış Sistemi ile fren basıncı koruması

Otomatik Normal, Spor veya Kış sürüş seçimi  


Şahsuvaroğlu Otomotiv Hakkında

Faaliyetlerine 1966 yılında, Erzurum’da traktör ve yedek parça satışı ile başlayan Şahsuvaroğlu Grup, 2000’li yıllara kadar başta Erzurum ve İstanbul olmak üzere çok sayıda bölgede çeşitli farklı markaların bayiliğini üstlenmiştir. Bu dönemde temsilcisi olduğu tüm markaların bayi satış adetleri sıralamasında, Türkiye genelinde ilk 3 içerisinde yer almıştır. Bu süreçte temsil ettiği markalara; Türkiye’de ilk yol yardım hizmeti, ilk interaktif servis hizmeti ve ilk masa başında kredi verme hizmeti sunarak satışlara büyük bir ivme kazandırmıştır.


1966 yılından bu yana edindiği köklü tecrübe ışığında gerçekleştirdiği inovatif çalışmalar ve markalarına kazandırdığı değerlerle uluslararası markaların da distribütörlüğünü üstlenmiştir. 2007’de Güney Koreli SsangYong’un, 2016 yılında ise Çin’in en büyük otomotiv devlerinden Sokon Grubu ile Çin hükümetinin kurduğu Sokon ve Dong Feng ortaklığının iştiraki DFSK markasının Türkiye distribütörlüğünü almıştır. Her iki markanın ürünlerinin, Türk otomotiv sektöründeki tek temsilcisi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. 

3 yorum:

  1. Standart güvenlik donanımları ile ön plana çıkan fiyatları makul bir marka.

    YanıtlaSil
  2. Aslinda Korando C-SUV modeli bu biraz B plus veya C entry gibi konumlanir

    YanıtlaSil
  3. Korando ile arasındaki donanım ve fiyat farkı neler olacak merak ediyorum. Korando da kötü araç değil. Haziran ayında sunduğu 199.000 liralık satış fiyatı değişmişti ve şimdilerde yaklaşık 330.000 lerden satışına devam ediyor. Fiyatından dolayı satış avantajını kaybettiği bir gerçek lakin xlv geldiğinde diğer modellerle mukayese ederek hangisinin daha uygun olduğu kanaatine varacağız. Bu haberin ayrıca Ssangyong iflas etti söylentilerine bir cevap niteliğinde olduğunu düşünüyorum. En azından şimdilik..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..