Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

LADA, Niva Travel'in üretimini nereye taşıyor?

 AVTOVAZ, LADA Niva Travel üretimini ana üretim sahasına - Niva Legend hattına aktaracak bir proje duyurdu. Projenin Ağustos 2021'deki kurumsal  tatilinin bitiminden önce tamamlanması ve ardından LADA West Togliatti fabrikasının güvenle kapatılması planlanıyor.



LADA Niva Travel'ın üretiminin devredilmesinin bir sonucu olarak, LADA West Togliatti çalışanları AVTOVAZ'ın çalışanları olacak ve JSC AVTOVAZ'ın toplu sözleşmesi ile sağlanan genişletilmiş sosyal haklar ve garantilere erişebilecekler.



Diğer taraftan LADA Sport ROSNEFT yarış takımı, Rus seri yarışlarının yeni sezonunun başlamasının arifesinde geleneksel bir sunum yaptı. Moskova Yarış Pisti'nde düzenlenen özel bir etkinlikte, gazetecilere ekipmanla ilgili güncellemeler, ekibin kompozisyonu ve yeni maskotu anlatıldı.





Önceki sezonlarda olduğu gibi, 2021'de LADA Sport ROSNEFT üç farklı motor sporunda yarışacakk: devre yarışı, ralli ve karting. Fabrika ekibi, üç sınıfta şampiyonluk için savaşmaya devam edeceği Rus seri yarışlarında en fazla sayıda otomobil ve pilot ile katılacak: Touringe, Super-Production ve Touring-Light. Sezon, mayıs ayından ekim ayına kadar ülkede 7 autodromda gerçekleşecek olan 7 etaptan oluşacak. Bunun en ilginç anları zaten rutin olarak "MATCH TV!" Adlı TV kanalında yayınlanıyor.



Kaynak: https://www.lada.ru/
https://www.lada-sport.ru/
https://ladasportrosneft.ru/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..