Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Efsane Geri Dönüyor...

Sakarya'da imal edilen «Otokar’ın Efsanesi» geri dönüyor! M2000'ni takipçisi  M 2010, 2009 yılında yollara çıkmış ve  2014'te bantlara veda etmişti.  Euro normlarına göre alçak tabanlı bir minibüs olan araç, aynı zamanda günün emisyon standartlarına da uygundu.




M 2010'un yokluğunda Karsan Jest tek alternatif olarak yollarda görülürken Ford Transit gibi minibüse çevrilen van tipi araçlarda az değil.




Türkiye'de M 2010, Avrupa gibi pazarlara da Centro adıyla satılan minibüsün halefi, Otokar'ın sosyal medya hesabında yakında yollara çıkacağı ve ismi için bir yarışma düzenlendiği bilgisi dikkat çekiyor.




" Yeni minibüsümüzle yollara geri dönerken ismini hatlı minibüs sahipleri ve sürücüleri seçiyor. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi almak ve yarışmaya katılmak için aşağıdaki linke tıklamayı unutmayın! Yarışma için son gün 31 Mayıs! #efsanegeridöndü
https://efsanegeridondu.com/  "

Yeni Otokar M 2010 gelir mi? Yada Yeni Otokar 2021'mi desek!


M 2000 ve M 2010 modellerinde Deutz ve Iveco motor kullananan Otokar'ın yeni araçta Cummins, Iveco veya kardeş firma Ford Otosan imalatı motor yer alabilir.Otosan'ın motoru kullanılırsa yerlilik oranı daha da yükselecektir!


Diğer taraftan bu sınıfta yeni bir rakip gelir mi? Biraz zor  görünüyor; ekonomi, pandemi, vergi ve emisyon normları açısından belki BMC'den bir çıkış beklenebilir.Kısaca, Jest'e yeni ve zorlu bir rakip geliyor.Bunda maliyet belirleyici olacaktır.



Kaynak;https://www.otokar.com.tr/
https://www.otokar.com.tr/urunler/ticari-araclar
 https://www.facebook.com/OtokarTicariAraclar/?tn-str=k%2AF
https://www.otometre.com/2021/04/yeni-otokar-m-2010-gelir-mi-yeni-otokar.html
https://efsanegeridondu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..