Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Spor otomobil imalatçısı Lotus, geçtiğimiz günlerde son içten yanmalı arabasını tanıttı

 ‘’Emira’’ çok özel bir Lotus, çünkü  İngiliz markasının içten yanmalı motorla üretilen  son modeli  olma özelliğini taşıyor.Çinli otomobil devi Geely, Lotus markası için yeni bir çağ başlatıyor.İki koltuklu coupe, iki içten yanmalı motor seçeneği ile 2022 yılında satışa sunulacak. 




360 beygir geliştiren Mercedes-Benz tarafından üretilen turbolu 2.0 litrelik dört silindirli ve 400 beygir gücü üreten Toyota kompresörü tarafından süper şarjlı bir V6.  Manuel ve  otomatik şanzımalar arasında seçim yapılabilecek.



Maksimum tork değeri 430 Nm,  4,5 saniyeden daha kısa sürede 0'dan 100 km/s ve 290 km/s'ye kadar maksimum hıza sahip.






Küresel bir model olarak tasarlanan Emira yerini aldığı eski modellerden çok daha sofistike görünen muhteşem bir arkadan çekişli coupe. Çok daha pahalı Evija'nınkilere benzer LED farlar da dahil olmak üzere modern stil teknolojisini destekliyor.



İç dizaynında  koltuklar, özellikle uzun mesafeli yolculuklarda daha fazla konfor için tasarlanmıştır. İsteğe bağlı olarak, 12 konumlu elektrikli ayarlı premium spor koltuklarla değiştirilebilir.


Android Auto ve Apple CarPlay entegrasyonuna sahip bilgi-eğlence sistemi için 10,25 inç dokunmatik ekranla birleştirilmiş 12,3 inç tam dijital sürücü ekranını barındırıyor.  Yüksek teknoloji ürünü  gösterge panelinin önceki modellere kıyasla Emira'nın gerçekten parlayan iç tasarımını gözler önüne seriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..