Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Tekirdağlı Fatih/FSM Traktör yeni araçlarıyla ihracatını sürdürüyor hatta..

Fatih Traktör,  klasik kırmızı traktörlerin yanına   farklı çizgilere sahip modeller de ekliyor. Araçlar da 47 ile 160 beygir aralığında farklı motor seçenekleri yer alıyor. Afrika, Asya ve Doğu Avrupa'ya traktör satan firma, yakın zamanda Türkiye pazarında yer almak istiyor..



Fatih Traktör, daha önce Massey Ferguson ile işbirliği yapan İranlı   Iran Tractor Manufacturer  (ITM) ile işbirliği yapıyor.



Firmanın güncel modelleri FATİH 6130 120 HP 4WD, FATİH 6180 160 HP 4WD, FATİH 4105 105 HP 4WD, FSM 398 - 98 HP - 4WD, FSM 290 - 80 HP - 2WD, FATİH 470 - 47 HP - 4WD ve  FSM 240 - 47 HP - 2WD 'den oluşuyor. Traktörler de Motorsazan imzalı motorlar kullanılıyor.





"  ....  Görüşmelerde Türk şirketinin yerel bir ortaklık ile üretim yapabileceği dile getirildi. 2014’te kurulan FSM Traktör Tekirdağ’ın dışında Gebze’de de üretim gerçekleştiriyor. Yüzde 90’lık yerlilik oranına sahip Fatih markalı traktörler Sudan, Etiyopya, Pakistan, Kosova gibi ülkelere ihraç ediliyor...  "



" FSM Traktör 2014 yılında kurulmuştur. Şirket yetkilisi sektör yolculuğuna 1993 yılında Gebze'de bir traktör bayisinde satış bölümünde başlamıştır.

Gebze Farm, Traktör İhraç Ediyor

1999 yılından itibaren Trakya bölgesinde devam etmiş ve 2002 yılında ayrılarak 2003 yılında John Deere traktörlerinin Tekirdağ ve İpsala bölge bayiliklerini yapmıştır. 2012 yılı itibari ile yönünü traktör üretim ve pazarlamaya çevirmiş ve halen Tekirdağ'daki fabrikamızda devam etmektedir. Ülkemizin dış ticaret konusundaki, özellikle ihracat hedefleri doğrultusunda belirlemiş olduğu hedef pazarlardaki ilerleyişini sürdürmektedir.



Şuan itibari ile ihracat yapmış olduğu ülkeler SUDAN, ETİYOPYA, PAKİSTAN, YEMEN, ÖZBEKİSTAN ve KOSOVA'dır. Birçok yeni ülke ile temasları devam etmektedir. 2018 Yılı itibari ile Dünyanın önde gelen traktör üreticilerinden olan ITM firması ile yapmış olduğu iş birliği anlaşması ile kapasitesini arttırarak uluslar arası artan taleplerimizi karşılamada önemli bir yol almıştır.



Üretmiş olduğumuz ürünlerimizin hali hazırda tamamını ihraç ettiği gibi 2020 itibari ile iç pazardaki talebi değerlendirerek TSE kurumumuzun yapmış olduğu ürün testlerini başarıyla geçerek TİP onay belgesini almış ve yakın zamanda TÜRKİYE pazarında yerini alacaktır. %100 Türk olan FATİH-(FSM) TRAKTÖR markası ile hem yurt içinde hem de yurt dışında sağlam adımlarla ilerlemesini sürdürmektedir. "




Kaynak; http://www.fsmtraktor.com.tr
http://www.fsmtraktor.com.tr/haber-3.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..