Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Autocar DC-64

 Kuzey Amerika'nın en eski araç markası olan Autocar'ın en yeni modeli; özel ağır hizmet tipindeki DC-64 rakiplerine meydan okuyor. 120 yaşındaki markanın bu aracı 4. nesliyle  yollarda, çalışma sahalarında boy göstermeye başladı.






Autocar Truck Başkan Eric Schwartz, yeni seriyle ilgili olarak  "DC-64, ustalıkla yapılandırıldı ve diğer tedarikçiler tarafından ele alınmayan birçok endüstri sorununu çözüyor. Kuzey Amerika ağır ticari kamyon pazarındaki diğer araçlardan farklı olarak, Autocar Trucks kusursuz gövde entegrasyonu için mesleki olarak önceden tasarlandı ve önemli yapısal değişiklikler gerektirmiyor. Bu nedenle, kamyonlarımız daha güvenli, yapısal olarak daha sağlamdır ve TCO'yu (toplam sahip olma maliyeti) düşüren ve Daima Yukarı sözümüze katkıda bulunan daha uzun bir ömre sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. ” diyor.





DC-64, Birmingham Kenti'nde  imal ediliyor. Aracın görevine göre; DC-64D, DC-64M ve
 DC-64R versiyonları bulunuyor.




Autocar, yalnızca mesleki kamyon pazarı için en iyi kamyonları oluşturmaya odaklanmaktadır; bu nedenle Autocar, DC-64D tasarımına rehberlik etmek için 200 yılı aşkın ağır hizmet kamyon deneyimine sahip kilit endüstri uzmanlarıyla işbirliği yaptı. 100'den fazla iyileştirme ile yapılandırılan DC-64D, sektördeki en iyi tasarlanmış damperli kamyondur.





Cummins gücü


DC-64D'nin gücü, L9, X12 ve ISX12N CNG serisi gibi bir çok Cummins motor seçeneğinden gelir ve sektördeki en iyi performansı, yakıt ekonomisini ve en iyi servis ve parça ağıyla desteklenen mil başına daha düşük işletme maliyetlerini sağlar. Ayrıca yeni X12, Cummins'ten daha fazla verimlilik ve servis erişimi ile Tek Modül son işlem sistemine erişim sunar. X15, 2022'de satışa sunulacak.





Güvenliğe odaklanın


Sadelik ve verimlilikle birlikte güvenliğe odaklanılır. Autocar, arka görüşü iyileştirmek için arka köşeyi saran camlara sahip tek Sınıf 8 mesleki kamyon da dahil olmak üzere, sektördeki rekabetten yüzde 30 daha fazla cam olan tek 325 derecelik sürücü görüş açısına sahiptir. Ön  bölüm, görünürlüğü artırmak için eğimlidir.








DC-64D ayrıca tamamen kaynaklı çelik kabin yapısı ve devrilme olaylarına karşı koruması ile sektördeki en dayanıklı kabin yapısını sunar. 160.000 PSI, RBM 3.91 lbs.in , endüstri standartlarından yüzde 24 daha güçlü akma dayanımına sahip çerçeve ray malzemesine sahip tek mesleki lbs.in . Ek olarak, her DC-64D, çift Sheppard M100 direksiyon dişlisi, 112 inç BBC ve 50 dereceye kadar tekerlek kesimi ile sürücüye kolay direksiyon eforu ve manevra kabiliyeti sağlar.








DC-64D kabin, sürücünün dikkatinin dağılmasını en aza indirmek ve teknisyenlerin bakımdan sonra sürücüleri hızla yola geri döndürmelerine yardımcı olmak için 7 inçlik bir sürücü bilgisi akıllı ekranına sahiptir.








Autocar, dayanıklılık, koruma ve servis kolaylığı açısından sınıfının en iyisi ağır hizmet tipi mesleki kamyonlar için standardı belirliyor.










Autocar'ın yeni DC-64D Damperli Kamyonunun diğer önemli özellikleri arasında şunlar yer alıyor:


· Amaca yönelik ağır hizmet standarttır




· Sınıfının en iyisi 7/24 doğrudan fabrika desteği




· Mesleki uzmanlarla doğrudan müşteriye satış desteği




· Daima Yukarıya Sahip Sadece Konvansiyonel Kamyon




· Kolay teşhis ve onarım için akıllı elektrik sistemi ile elektriksel servis kolaylığı




· Kolay açılır gaz amortisör destekli kaput



AUTOCAR, LLC HAKKINDA

Autocar, LLC, Kuzey Amerika'da hayatta kalan en eski araç markası olarak gururla devam etmektedir ve Amerika'nın sahip olduğu ve işlettiği tek orijinal ekipman üreticisi (OEM) kamyon üreticisidir. Autocar'ın ağır hizmet tipi mesleki kamyonları, müşterilere işleri için en fazla çalışma süresi, destek ve kârlılıklarına etki eden mükemmel bir araç sağlar. Autocar, tam özelliklerine ve ihtiyaçlarına uygun kamyonlar üretmek için müşterilerle işbirliği yapar. Autocar'ın amaca yönelik ağır hizmet kamyon hatları arasında ACMD ve ACX kabinli kamyonlar, ACTT ve ACTT-E terminal traktörleri ve DC-64 Sınıf 8 iş kamyonları bulunur. Autocar Truck, performansın ve çalışma süresinin her şey olduğunun farkındadır ve her müşteriye, Autocar'ın kamyonlarını tasarlayan ve üreten uzman teknisyenlerden oluşan Always Up doğrudan fabrika destek merkezine 7/24 erişim sağlar. Autocar, en iyi değeri sunan, en iyi hizmeti veren, müşterilerin ihtiyaçlarına eksiksiz bir çözüm sunan, işi ilk seferde doğru yapan ve proaktif, zamanında ve basit hareket eden kamyonlar sunmayı vaat ediyor. Autocar Truck ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret Autocartruck.com veya 833-857-0200 arayın.


 Kaynak; https://www.autocartruck.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..