Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni bir SUV, Yeni bir Hyundai; Casper

 Hyundai'n en yeni ve en küçük araçlarından biri olan Casper; köşeli, kaslı, konsantre ama şirin, göze hoş gelen yapısıyla ilgi görecek bir otomobil. A/B sınıflarına hitap eden araç, trafikte az yer kaplaması, park kolaylığı, ekonomikliğiyle  ultra kompakt SUV olarak ta niteleniyor!



Tampondaki büyük yuvarlak farlarıyla kendini fark ettiren Casper, tamponla motor kaputu arasındaki LED lambalarla özellikle SUV modellerle olan akrabalığını  vurguluyor.





Hyundai Casper'in önemli detaylarından bazıları da dolgun çamurluklar, gizli kapı kollarına sahip arka kapılar, farklı güçlerdeki 1000 cc lik motorlar..



Hyundai Casper Teknik Özellikleri

Motor; 1.0 litre

Silindir; 3

Güç; 76 - 99 (turbo) beygir

Motor Yerleşimi; önde

Çekiş; ön

Platform; K1 




Boy;3595 mm
En, 1595 mm
Yükseklik; 1575 mm
Kapı sayısı; 5
Karoser; SUV



Kaynak; https://www.hyundai.com/
https://www.hyundai.de/
https://www.hyundainews.com/
https://twitter.com/hyundai_global
https://www.youtube.com/user/AboutHyundai/videos
https://www.facebook.com/Hyundaiworldwide
https://twitter.com/hyundai_global

5 yorum:

  1. Bu araçlar hindistan için üretiliyor orada vergi sistemi araç boyuna göre bizde nasıl motor hacmi 1600 üzerine çıkınca artıyorsa onlarda da araç boyu 4 m üzerine çıkınca artıyor ama pazar çok büyük olduğu için nerdeyse tüm firmalar bu tip özel araçlar yapıyorlar keşke bize de gelse ancak standartları avrupadan farklı olduğu için hindistan dışına satılmıyor

    YanıtlaSil

  2. ben uzak doğuluları tanıyorsam böyle ponçik görünümlü bir aracın içine zebellah gibi bir big black el freni koyarlar.
    bize de böyle araçlar lazım. bir orta doğulu belirteci olarak araba tipine göre cinsiyet yüklüyoruz ama italya, fiat 500 süren erkeklerle dolu.
    hayır erkekliğine güvenen varex egzozlu tüplü civic'iyle birlikte 500c kullanan italyan erkeğinin karşısına çıksın hoşlandığı kızı da ikisinin ortasına koyalım bakalım noluyor :D
    araçla gösteriş boş iş, ihtiyacınız olanı alın geçin. istanbul trafiğinin içine tek kişi tarafında kullanılan büyük araçlar ediyor.

    YanıtlaSil
  3. Tata Türkiye'ye Nano fabrikası açsa da konuyu kökten çözse.

    YanıtlaSil
  4. SUV cuk sinan koç un dediği gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye ye ne zaman geliyor bu casper???

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..