Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ŠKODA’nın KAMIQ Ralli Aracı, Yeni Öğrenci Otomobili Olacak

 ŠKODA’nın sekizinci Öğrenci Otomobili şekillenmeye başladı. COVID-19 pandemisi nedeniyle yaşanan gecikmelerin ardından ŠKODA Meslek Yüksekokulu’ndan 25 öğrenci, projeleri üzerinde çalışmaya başladı. Bu yılki proje ise ŠKODA KAMIQ’in bir ralli versiyonu olacak.



ŠKODA Tasarım departmanında ortaya çıkan taslak çizimlerle birlikte öğrenciler hayallerini gerçekleştirmeye başladılar. KAMIQ ralli aracı ilk fikirden geliştirmeye ve üretime kadar öğrenciler tarafından gerçekleştirilecek. Bu araçla birlikte ilk kez ŠKODA Akademi projesi, ŠKODA Motorsport ile işbirliği yapacak. ŠKODA KAMIQ de ilk kez bir öğrenci otomobili olarak kullanılacak.





Proje için genç yetenekler, ŠKODA'nın Mladá Boleslav'daki merkezinde Teknik Geliştirme, Tasarım ve Üretim departmanlarından mühendisler ve deneyimli çalışanlardan destek alacak. Bununla birlikte öğrenciler ŠKODA Tasarım departmanında hayallerindeki otomobilin ilk eskizlerini büyük bir heyecanla ortaya çıkardı. Tasarım konusunda ise ŠKODA Tasarım Başkanı Oliver Stefani ve ekibi tarafından destekleniyorlar.



Öğrenciler, yeni ŠKODA Öğrenci Otomobili’nin iç ve dış tasarımı şekillendirip diğer aşamalara geçmeye başladılar. Yarış aracının ayrışan tasarımını ortaya koyan öğrenciler aynı zamanda sayısız başarıya imza atan ŠKODA Motorsport’un 120. yıl dönümüne de gönderme yapıyorlar.

1 yorum:

  1. Editör bey Audi A8 L Horch ile ilgilide haber yaparsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..