Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Türkiye'de de üretim yapan GAZ, yeni araçlarıyla yoluna devam ediyor

Rusya'nın en büyük otomotiv kuruluşlarından GAZ diğer adıyla  (Gorkovsky Avtomobilny Zavod)  “Gorky Otomobil Fabrikası”  imal ettiği hafif ticari araçlar ve otobüsler Rusya da olduğu kadardünyanın farklı yollarında geziyor.Yeni araçlarını da geçtiğimiz günlerde Comtrans Uluslararası Ticari Araçlar Fuarı'nda  tanıttı.



GAZ'ın yeni nesil ürün portföyünde 22-85 yolcu kapasiteli otobüsler ile doğalgaz, dizel, elektrik ve hidrojen gibi çeşitli yakıtlarla çalışan 2.5-10 ton ticari araç bulunuyor.



GAZ Group, küçük ve orta ölçekli işletmeler, kamu hizmetleri ve karayolu hizmetleri, sağlık ve sosyal tesisler için kargo ve yolcu taşımacılığında kapsamlı çözümler sunuyor.





GAZ Group'un COMTRANS 2021'deki  yeni araçları:

- iki H2 otobüsü: CITYMAX Hydrogen   ve GAZelle City,



- iki elektrikli araç: E-CITYMAX 12  ve GAZelle e-NN LCV;

- yeni nesil CITYMAX şehir içi otobüsleri: CITYMAX 9  Euro-6 dizel ve E-CITYMAX 12 elektrikli orta boy otobüsler. Yeni modüler platform, 70 ila 200 yolcu taşımak için tüm yolcu taşımacılığı çözümlerini oluşturmak için kullanılacak;



- 32 yolculu Valdai City alçak tabanlı otobüs;

- Sobol NN kompakt minibüsü;

- havalı süspansiyonlu ve tek arka tekerlekli ambulanslar, GAZelle e-NN elektrikli ve VW dizel motorlu kamyonetler dahil olmak üzere GAZelle NN'nin yeni modifikasyonları;





- 6 vitesli şanzımana sahip 10 tonluk GAZon NEXT ve gaz yakıtlı modifikasyonu dahil ADAS dahil orta yük kamyonları, otomatik şanzımanlı Sadko NEXT arazi kamyonu, artırılmış yük kapasiteli 7,5 tonluk Valdai NEXT ..



GAZ Grup Başkanı Vadim Sorokin:

- Yarının yolcu ve ticari ulaşım çözümlerini sergilemek için yeni ürünlerimizi tanıttık. Hareket kabiliyeti kısıtlı yolcular için maksimum konfor sunarlar. Sıfır emisyonlu araçlardır, yani şehirlerdeki çevresel durumu daha iyi hale getirirler. Dijital sürücü asistanlarıyla birlikte gelirler, bu da yolculukları daha güvenli hale getirdikleri anlamına gelir. 



Filo sahiplerinin ticari operasyonlarını daha verimli hale getirmelerine yardımcı olan elektronik hizmetlerle doludurlar. Günümüz şehirlerinin değişen imajına ayak uyduracak kadar güzeller. Mühendislerimiz, dünya çapında birçok ülkeye ihraç edilen ürünleriyle GAZ'ın Rusya'daki ticari araç pazarında en popüler marka olmaya devam etmesi sayesinde, küresel otomotiv trendlerini şirketin imza avantajlarıyla birleştirmiştir: düşük sahip olma maliyeti, mükemmel işlevsellik..




Kaynak ; https://gazglobal.com/
https://gazturkiye.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..