Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Mitsubishi Rosa

Mercedes Benz gibi Daimler Grubu markalarından biri olan Mitsubishi FUSO Truck and Bus Corporation (MFTBC), yeni aracı Rosa'yı satışa sundu.Farklı güç ve kapasite de kamyonlar imal eden marka, Rosa ve Aero Queen/ Aero Ace olmak üzere  midibüs ve otobüs te üretiyor.



FUSO'nun hafif hizmet aracı 2019'da yapılan makyajla birlikte artık kazaları önlemek, yaralanma riskini azaltmak ve sürücü ve yolcu güvenini artırmak için sürücü hatalarını önceden tespit etmeye yardımcı olabilecek ek güvenlik ve konfor özellikleri sunuyor.



LED farlar daha iyi gece görüşü sağlarken Gelişmiş Acil Durum Frenleme Sistemi (AEBS) ve Elektronik Stabilite Programı (ESP)® araç konumunu algılar ve yana kayma veya devrilme durumunda aracın dengesini kontrol eder ve Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi (LDWS) sürücülere yardımcı olur .Rosa'nın ve yolcularının hem otoyollarda hem de yerel yollarda daha güvenli seyahat etmesini sağlıyor..



Yenilenen iç mekan, sürücülerin direksiyonda daha rahat hissetmeleri anlamına gelir ve tüm gün boyunca araç kontrolüne odaklanmak için daha fazla enerji ve dikkat gerekir. Gözden geçirilmiş düğmeler ve gösterge paneli ergonomisi artık kontrolleri zahmetsizce elinizin altında görürken, Bluetooth® ses eller serbest aramaları mümkün kılar.



Tokyo Bölgesinde Araç Özellikleri ve Satış Fiyatı (%10 tüketim vergisi dahil)


Yolcular ayrıca yeniden tasarlanmış koltuk malzemeleri, LED aydınlatma lambaları ve lüks seçenekler (pazara özel) ile yeni Rosa'yı sürerken daha iyi bir deneyim yaşarlar.



Tüm bunların kısa, uzun ve süper uzun gövde tipinde mevcut olmasıyla, FUSO'nun Rosa hafif hizmet otobüsü, operatörlerin iş avantajlarını en üst düzeye çıkarmak için kapasite ve verimliliği eşleştirmelerini sağlayan bir varyantta kullanılabilir.


Bir Bakışta MFTBC

Merkezi Japonya'nın Kawasaki şehrinde bulunan Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corporation (MFTBC), %89,29'u Daimler Truck AG'ye ve %10,71'i çeşitli Mitsubishi grup şirketlerine ait olan Asya'nın önde gelen ticari araç üreticilerinden biridir. Fuso markasıyla 85 yılı aşkın bir geçmişe sahip Japon ticari araç endüstrisinde bir simge olan MFTBC, dünya çapında 170'den fazla pazar için hafif, orta ve ağır hizmet kamyon ve otobüsleri ve endüstriyel motorları içeren bir dizi ticari araç üretmektedir. . 2017'de MFTBC, seri üretimdeki ilk tamamen elektrikli hafif hizmet kamyonu eCanter'ı ve 2019'da Japonya'nın Japon ticari sektöründe bir ölçüt olan Seviye 2 Otomatik Sürüş Destek Teknolojisine sahip ilk ağır hizmet kamyonu olan Süper Harika'yı tanıttı. araç pazarı. MFTBC, Daimler Trucks Asia çatısı altında faaliyet göstermektedir. Hindistan'daki ortak kuruluşu Daimler India Commercial Vehicles (DICV) ile birlikte. Bu stratejik birim, kuruluşların müşterilere en iyi değeri sağlamak için ürün geliştirme, parça tedariği ve üretim gibi alanlarda işbirliği yapmasına olanak tanır.


 Not; Türkiye'de Mitsubishi Fuso modellerinden Canter adlı hafif kamyon Temsa tarafından imal edilip satışa sunuluyor.Ekim 2021 itibarıyla da Mitsubishi'nin Space Star ve L200 modellerinin satışı yapılmakta.



Kaynak; https://www.mitsubishi-fuso.com/
https://www.fusocanter.com/
https://www.temsa.com/
https://www.mitsubishi-motors.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..