Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Pi Makina'dan yeni bir şey mi geliyor?

 Ankara merkezli Pi Makina;1972 yılından beri Türkiye’nin iş ve inşaat makinaları alanında dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla faaliyet gösteren bir firma. Gölbaşı ve Oğulbey fabrikalarında  imal edilen makina, araç ve tesislerin yanı sıra demiryolu, savunma sanayi ve otomotiv sanayinin gelişmesine katkı sağlamayı hedefliyor Pi Makina. 



Savunma alanına yönelik olarak 4x4 ve 6x6 kamyonlar sunabilen şirket, 4x4 pikap ve SUV tarzı zırhlı aracın yeni görselleriyle dikkat çekiyor.



Pi Makina'nın https://pimakina.com.tr adresli resmi internet adresi güncellenmiş. Site, daha kolay ve anlaşılır hale gelmiş. Bu arada faaliyete geçen ikinci fabrika da sitede yer alırken İş Makinaları bölümünde daha önce üretilen forklift, yükleyici, ekskavatör ve dozer gibi araçlar artık yok. Sadece greyder ve kazıcı-yükleyiciler yer alıyor.



Pi Makina alanında Türkiye'deki ilk ve tek Entegre Tesislere sahip olan markadır.

Son yıllarda otomotiv alanında ciddi yatırımlara imza atan Pi Makina On-Road ve Off-Road araçlar da üretiyor. Bu araçların motor ve şanzıman dışındaki tüm aksamları Pi Makina

Pi Makina Pikap ve 2021

 tarafından tasarlanarak imal edilirken birçok farklı sektörden gelen talepleri karşılayabilen 4x2, 6x4 ve 8x4 On-Road araçlarla beraber 4x4, 6x6 ve 8x8 Off-Road araçlar da Pi Makina Know-How' ıyla  sunulmakta..




Pi Makina TSK ve Savunma Sanayinin ileri gelen vakıf ve kuruluşlarıyla birebir çalışmalarına devam ediyor.



"2008 yılında tesis güvenlik belgesini alarak bu tarihten itibaren savunma sanayisinin ileri gelen vakıf ve özel sermayeli firmalarından olan, ASELSAN, ROKETSAN, FNSS, TAİ, NUROL SAVUNMA ve

Yeni pikap ve SUV'lar Pi Makina'dan..

 TÜBİTAK ile birebir işbirliği içerisinde çalışmalarına devam eden Pi Makina savunma sanayindeki ürün gamına her geçen gün yeni ürünler ve sistemleri eklemeyi sürdürüyor.



Savunma sanayindeki öncü firmalara, gerek teslim etmiş olduğu işlerde sergilemiş olduğu başarı, gerekse sunmuş olduğu sistem projelerindeki teknik çözüm paketleri sayesinde güçlü imalat ve mühendislik kabiliyetini gözler önüne çıkarıyor.



Pi Makina, sahip olduğu tecrübe ve kalite prensibini demiryolu sanayinde de sunabilmek adına ürün portföyünü geliştirme çalışmalarına devam ettiriyor.

Yeni pick up gün sayıyor, personel taşıyıcı ise




Kaynak; https://pimakina.com/
https://pimakina.com.tr/
https://twitter.com/pi_makina
https://www.otometre.com/search?q=pi+makina
https://www.otometre.com/search/label/Pi%20Makina
https://www.otometre.com/2018/07/mke-pi-makina-ve-turkiyede-uretilen-ilk.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..