Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Ulu Motor; yeni elektrikli SUV, Skywell'i Türkiye yollarına çıkarıyor

 Logosunu ve internet sitesini yenileyen Ulu Motor, yepyeni bir elektrikli aracı, Türkiye'yle tanıştırıyor. Sosyal medya hesaplarındaki mesajlara göre; yeni otomobil, 8 Kasım 2021 itibarıyla yollara çıkacak.Türkiye pazarına sunulan yeni marka, Pazartesi'den itibaren basın yayın kuruluşlarında ve internet ortamında sıkça karşımıza olacak..




Ulu Motor 2004 yılından itibaren Ulubaşlar Grubu’nun distribütörlük faaliyetlerini; otomobil, kamyon, motosiklet ve LPG alanlarında bünyesinde Proton, Avia, MV Agusta, Husqvarna, Cagiva ve OMVL markalarıyla yürüttü.




2015 yılından itibaren de  grubun mobilite dönüşümüne öncülük etmek amacıyla grubun

Şehrin yeni yakışıklısından selam var!!!! Yeni bir Elektrikli SUV geliyor..

 teknoloji şirketine dönüşüm süreçlerinde görev alacak en onemli şirketlerinden biri olarak konumlandırılmış.



Ulu Motor'un genel satışını yaptığı güncel markalar; Skywell ile beraber Proton ve Avia'dan oluşuyor.Diğer markalarda Türkiye adına bir hareket görülmüyor. Ancak, önümüzdeki aylar ve 2022 neler gösterir bilinmez.

Yeni Proton X70




Kaynak, https://ulumotor.com/
https://skywell.com.tr/
https://twitter.com/UluMotor
https://www.youtube.com/channel/UCW-SyahB4UQk0kSPDSHNpyA
https://ulubaslar.com.tr/

5 yorum:

  1. Bu ekonomik durumda 550 binden başlayan fiyatla Çinli ve elektrikli araç satmak, deli cesareti. Türk milleti o fiyata passat alır. 2 sene biner ve kar edip satar.

    üst versiyon için 760 bin, zaten şaka gibi. o fiyatı veren 100 daha ekler, tesla model 3 alır. ikinci el mercedes EQC veya model S tesla alır.

    YanıtlaSil
  2. Km menzil olayı başarılı kondisyonu görkemi güzel fiyat biraz daha ulaşılabilir olsa iş yapar

    YanıtlaSil
  3. Proton gibi olmaz inşallah bunun da sonu

    YanıtlaSil
  4. Şirket işin arkasında pek durmuyor gibi aracın doğru dürüst bir reklamı bile yok tesadüfen denkgeldim tanıtım için bir çalışma yok Sanki yeni bir proton vakası gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yenikapı da elektromobilite fuarında görmek isterdim.orada MG vardı.mesela. ancak tanıtım açısından 2. Proton gibi görünüyor ne yazık ki!!!

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..