Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni SUV Modelleri; Omoda 5, Tiggo 7 ve Tiggo 8 ile Chery yakında Türkiye'de

 İlk kez 2008'li yıllarda yollarımızda gördüğümüz Chery, şimdi yepyeni araçlarla Türkiye'ye merhaba diyecek. Çinli otomotiv devi Chery, 2022 yılının son çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Chery; 3 farklı sınıfta, 3 SUV modeli ile pazara girecek.




Çin otomotiv endüstrisinin bir numaralı ihracat markası olan Chery, 2022 yılında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Chery ilk etapta, ACTECO serisi, 1,6 lt’lik benzinli motorlarla donatılmış 3 SUV modelini Türkiye pazarına sunacak. 

CHAVEZ SAYESiNDE SAMAND'TAN SONRA CHERY'DE ÜRETiLiYOR

Bu modeller şu şekilde belirlenmiş; sportif coupe SUV modeli olan ve geçen yıl Guanzghou fuarında tanıtılan Omoda 5, 5 koltuklu kompakt, SUV Tiggo 7 ve 7 koltuklu orta boy   SUV Tiggo 8.



Bu üç modelin satışlarına yılın son çeyreğinde başlanması planlanıyor. Bu döneme kadar olan süre içerisinde ise otomobillerin homologasyon başvuruları, bayi ve satış sonrası teşkilatının oluşturulması çalışmaları tamamlanacak.



Chery’nin marka DNA’sının iki temelinden birini yüksek teknoloji, diğerini ise moda yaratacak tasarım anlayışı oluşturuyor. ACTECO motor ailesi Çin’in “En İyi 10 Motor”u arasına girme başarısını kazandı. Omoda 5 ile de Chery tasarımcıları, “Art in Motion” olarak adlandırılan ve akıcı çizgilerden oluşan tasarım felsefesini hayata geçirdi.



Çin'de on sekiz yıldır üst üste en yüksek binek otomobil ihracat hacmini gerçekleştiren Chery, temel teknolojiler konusunda Ar-Ge faaliyetlerine odaklandı. 20.794 patent başvurusunda bulunan Chery, 13.153 patent onayı alarak motor teknolojisinde 24 yıllık birikimiyle "Technology Chery"yi ortaya çıkardı.

Chery'nin Yeni Modelleri Türkiye'ye ye Gelecek mi?

Chery, motordan şanzımana, temel bileşenlerden platform geliştirmeye ve geleneksel otomobil teknolojisinden alternatif enerji ve akıllı ağ bağlantısı gibi yeni teknolojilere sahip. 

Chery Yedek Parça Fiyatları

Bağımsız fikri mülkiyet hakları kendisine ait olan ACTECO serisi motorları geliştiren Chery, Çin markalı yüksek performanslı motorlar alanındaki boşluğu doldurarak Çinli otomobil işletmelerinin motorlarıyla ilgili bağımsız Ar-Ge faaliyetlerinin artmasını sağladı. Şimdiye kadar, "Çinli Kalbe" sahip altı motor “En İyi 10 Motor” arasına girdi.

2013 CHERY MODELLERi








Kaynak/Bilgi; Basın Bülteni
http://www.chery.com.tr/
https://twitter.com/CheryTurkiye
https://www.chery.cn/
https://www.cheryinternational.com/
https://www.facebook.com/cheryeurope


14 yorum:

  1. Biz Togg beklerken Tiggo geliyor

    YanıtlaSil
  2. Bu modeller sandığınız kadar ucuz değil. Rusya'da ortalama 30.000 bin dolar

    YanıtlaSil
  3. 3 sene önce gelecektiniz bize şimdi 10bin dolarlık elektrikli getirmesi lazım

    YanıtlaSil
  4. Fiyat uygun olsa satar piyasadaki bayiler ortalığı boş gördüler

    YanıtlaSil
  5. Bi gelip bi bırakmayla olmaz bu iş! Emgrand modelini çok beğensemde devamlılığı olmadığı için almadım, alanların da elinde kaldı! Devamı gelmeyecekse getirmeyin kardeşim. Hele bi ara Samand gelmişti, ne oldu? Yazık değil mi alanlara!

    YanıtlaSil
  6. Servis ağı ve reklam olmadığı müddetçe başarısızlık kaçınılmaz

    YanıtlaSil
  7. Bide geely gelse tam olur

    YanıtlaSil
  8. Akaryakıt zamlarından sonra pazara girse ne olacak milletçe arabaya binmek lüks oldu

    YanıtlaSil
  9. LED'in bagaj kısmı ile gövdede kalan kısmı hizalanmamış. Arka komple Koleos. Jantlar da Renault'dan arak. Fiyat çok makul olmadıkça yine nal toplar. SUV piyasası en çetin ceviz.

    YanıtlaSil
  10. B-Suv 300 bin TL, C-Suv 400 bin TL olursa satılır. Avrupa araçlarıyla aynı fiyata satılırsa kimse almaz

    YanıtlaSil
  11. Kusura bakma Chery ancak ucuza satabilirsen yeniden Turkiye pazarinda belki bir yerin olur.Benim seninle asla isim olmaz.
    Onceden ciktin gittin,Chery sahiplerini yuzustu biraktin.Utanmalisiniz.

    YanıtlaSil
  12. Chery değilde Lynk & Co firması gelirse evet derim

    YanıtlaSil
  13. Chery'den sonra Geely, Dongfeng, BYD, Haval, Hongqi, Changan, Wuling JAC, NIO, Foton gibi Çinli markalarda Türkiye pazarına giriş yapsın. Japon ve Korelilerden sonra önümüzdeki yıllarda dünya piyasasını her sektörde Çinliler ele geçirecek. Çinliler kendilerini son yıllarda çok geliştirdiler her konuda bomba gibi geliyorlar

    YanıtlaSil
  14. Şu an Foton Atlas kamyon satışı yapan Otokar belki bu konu üzerinde çalışıyordur. Belki de ileriki günlerde elektrikli ve hesaplı araç konusunda yeni haberler duyacağız kim bilir!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..