Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Elektrikli Traktör, Edirne'deydi

Türkiye'nin yeni yerlisi, ilk elektrikli traktör ZY Elektrikli  testlerini sürdürürken Edirne'ye misafir oldu. ZY Elektrikli; sosyal medyadan yayınladığı görsellerle kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Otomotiv ve tarım sektörü öncelikli olmak üzere bu projeyi tüm ülke merakla bekliyor.



Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarındaki mesaj ve görseller şu şekilde;  "Çiftçilerimizin tarladaki tohum ekme veya hasat dönemlerindeki heyecanlarına ortak olmak için elektrikli traktörümüzle geliyoruz. "



"Tüm gün tarlada alın teri ile çalışan çiftçilerimiz için konforun önemini biliyor ve onlara uzun çalışma saatlerinde rahat edecekleri bir kabin sunuyoruz."



"Sloganımız 'Yeşil Gelecek', amacımız daha temiz bir dünya. Elektrikli traktörümüz sayesinde çiftçilerimiz ile birlikte hedeflerimizi gerçekleştireceğiz."



"ZY Traktör, saha performans testlerimiz için Edirne’nin bereketli topraklarında ilk yolculuğuna başladı. "



"Büyük bir özveriyle tarım ve hayvancılık yaparak en zor dönemlerde bile sofralarımızın boş kalmamasını sağlayan çiftçilerimiz için maliyet avantajı sağlayacak elektrikli traktörümüz dünyada bir ilke imza atacak."

GP Kompozit'ten % 100 Yerli Uçan Motosiklet



Yeni Yerli Motor; eCapra

"Trakya'nın bereketini çiftçisine cömertçe sunan Edirne, dünyanın ilk seri üretim elektrikli traktörüne ev sahipliği yaptı. Yapılan testler ve tarlada gerçekleştirilen deneme sürümlerde traktörümüz kullanıcılarını memnun edeceğini bir kez daha gösterdi."

Yerli Araç Togg, zorlu kış testlerinde görüntülendi (video içerir)








Kaynak; https://twitter.com/ZYtraktor
https://www.zyelektrikli.com/
https://www.otometre.com/search?q=zy%20elektrikli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..