Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni PEUGEOT 408, (Louvre-Lens) Müzelik Oldu!!!

Tanıtıldığı günden bu yana sıra dışı tasarımı ve sunduğu yüksek teknoloji ile otomotiv dünyasında taşları yerinden oynatan PEUGEOT 408, Fransa’nın Lens kentindeki Louvre-Lens müzesinde benzersiz bir konsept ile sergileniyor. Yeni PEUGEOT 408'in her açıdan göz alıcı estetiğini gözler önüne seren sürpriz sergi 4 Ağustos’ta kapılarını açtı.



Dünyanın en köklü otomobil markalarından biri olan PEUGEOT’nun göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken yeni modeli 408, Fransa’nın Lens kentindeki Louvre-Lens müzesinde benzersiz bir konsept ile sergileniyor. Yeni PEUGEOT 408, şeffaf “küre” şeklinde bir platformun içinde dönerek her açıdan mükemmeliğini ziyaretçilere gösteriyor. Yeni 408’in tasarımı gibi, yeni şeffaf “küre” de sıra dışı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 




Dinamik ve yenilikçi tasarımı ile yeni PEUGEOT 408 ilham verici görünüyor. Parisli tasarım stüdyosu Superbien’in yetenekli sanatçı, mühendis ve teknisyen ekibi, OPEn kreatif ajansı tarafından hayal edilen şeffaf “küre” projesini uyguladı ve yeni 408’i yerçekimine meydan okuyan nefes kesici bir sanat eserine dönüştürdü.



Şeffaf “küre”, yeni PEUGEOT 408’in çekiciliğini farklı yönlerden gösteriyor

PEUGEOT CEO’su Linda Jackson yapmış olduğu değerlendirmede, “Orijinal, izlemesi son derece keyifli ve yenilikçi modelimizi en iyi şekilde vurgulayan bu sanat eseri fikrini gerçekten sevdik. Yeni PEUGEOT 408'in orijinal tasarımı, onu izleyen birçok kişi tarafından övgüyle karşılandı. Louvre Lens'in muhteşem ve modern ortamında son derece özgün bir şekilde

Yerli otonom araç yarışması tamamlandı

 sergilendi” derken,  PEUGEOT Pazarlama ve İletişim Müdürü Phil York, “PEUGEOT her alanda faaliyet gösteriyor ve yenilikler yapıyor. Yeni PEUGEOT 408 için tasarlanan şeffaf küre, yeni modelimizin çekiciliğini farklı yönlerden gösteriyor. Bu yaratıcı tasarım, PEUGEOT’nun yeni marka kimliğinin küresel ifadesi ile mükemmel örtüşüyor” dedi. 

Hayati Bir Sigorta; Trafik Sigortası



Trafik Kazası Teminat Limitleri Ne Kadardır? 


Kaynak; www.peugeot.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..