Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Toyota Sponsorluğundaki Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları Büyük Finale Edremit Antrenmanıyla Hazırlandı

Toyota’nın sponsorluğundaki herkese ilham veren Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları, büyük maç için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Ağustos ayında ilk çalışmalarına başlayan ve 2023 Berlin’de Türkiye’yi temsil etmek üzere hazırlanan Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımları,




 bu defa Edremit’te bir araya geldi. Basketbol takımının antrenmanı Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Edremit Spor Salonu’nda yapıldı.

Yoğun ve rekabetçi bir antrenman gerçekleştiren sporcular, partner sporcular eşliğinde gün boyu süren programlarını tamamladılar. Antrenmanın sonunda ise kıyasıya rekabetin yaşandığı bir antrenman maçı gerçekleştirildi. 

Yaklaşık 1.5 ayda büyük bir gelişim kaydeden Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımları, gelişim kamplarında becerilerini iyileştirerek özel olimpiyatlar kuralları çerçevesinde eğitim almaya devam ediyorlar.




Mobilsen Özgürsün mottosuyla herkesin özgürce hareket ettiği bir dünya gerçekleştirmeyi hedefleyen ve bu alanda birçok programa destek veren Toyota, bu işbirliğiyle herkesi hareket etmeye ve spordan ilham alarak hayata katılmaya teşvik ediyor.

Büyük maça geri sayım başladı
Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımları, Toyota’nın katkılarıyla birlikte “100 gün” sloganını kullanarak imkansızı yenmek için hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyor. Toyota’nın desteğiyle birlikte kapsamlı bir hazırlık yapan özel sporcular, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, gerçekleştirilen turnuvalarda imkansızı nasıl başardıklarını sergileyecekler. Edremit antrenmanı ise, bu büyük maça 60 gün kala gerçekleştirildi.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol takımlarının bir sonraki hedefi ise, 2023 yılında17-25 Haziran’da Berlin’de düzenlenecek Özel Olimpiyatlar Dünya Yaz Oyunları’nda uluslararası alanda ülkemizi temsil etmek olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..