Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Bir Elektrikli Pikap Yaklaşıyor, Üstelik Yerli...

 Yeni bir araç, yeni bir tasarım,  yeni bir elektrikli, yeni bir yerli.. Büyük olasılıkla Aralık ayı içinde daha geniş bir bilgi ve  daha detaylı görsellerini görebileceğiz.    Şu ana kadar verilen ip uçları şöyle; testleri en az 5 aydır sürüyor,  motoru elektrikli, adı TURRANO..



Bu araç ve araçlar şüphesiz, Türkiyemiz için, insanımız için, sanayi ve ekonomimiz için çok değerli, özellikle de esnaf ve  kent içine, çok uygun görünüyor. 

Hayati Bir Sigorta: Trafik Sigortası   

Daha önce (az sayıda da olsa) desteklenen projeler gibi bu ve benzer girişimler de devlet ve halkımız tarafından desteklenmeli..



Turrano'ya dönersek; sosyal medya da burada gördüğünüz görsellerin yanında şu mesajlar yer alıyor; 



" İtalyan tasarıma Türk eli değdi..



Cumhuriyetin ilanından 1 gün önce binlerce kilometre ötede ilk aracımıza şanlı Bayrağımızı şasisine koymanın onurunu yaşıyor yeni 100 yılda bizde varız diyoruz.

#KöklüCumhuriyetimizDahadaKökleniyor  "



" Bu bir animasyon değildir!



Bu yeni nesil elektrikli ticari araçlarımızın yaklaşık 5 ay öncesi testlerindeki görüntülerinin efekt ile kamufile edilmiş hâlidir.

#SessizÇığlık

#Turrano  "





Turrano'nun tasarımı da  gayet modern ve hava sürtünme katsayısı düşük görünüyor..




MS Mehmet Şimşeker, Elektrikli Araç ve Turrano









Kaynak; https://www.facebook.com/groups/275630906541277
https://www.linkedin.com/in/mehmet-%C5%9Fim%C5%9Feker-a768a4172/
https://www.mehmetsimseker.com/
https://www.facebook.com/simseker.mehmet
https://www.youtube.com/channel/UCRoUwpT6v_4yrpJV1fEagDA/featured

6 yorum:

  1. https://www.stormborn.eu/Stormborn-T Hocam bu sitede Araç mevcut zaten. Çinli bir üretici yapıyor anladığım kadarıyla. Türkiye de fabrika kurulup üretilecekse güzel haber. Ancak Çin de ürettirilip Türkiye de satılacaksa zaten rks a1 gibi araçlar Çinden getirtilip Türk üretimi diye satılıyor.
    https://s.alicdn.com/@sc04/kf/H69390aded5a24be5a2162a92e73802abS.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum, internette var. çin malı bir aracın fotoğrafının renklerini değiştirip yerli diye paylaşımlar yapmak zaten olayın vizyonsuzluğunu ve pek bi geleceğinin olmadığnı ortaya koyuyor. İnsanların "yerli" hassasiyetini suistimal etmekten bıkmadılar

      Sil
    2. Hocam büyük ihtimal Çin den getirtip üstüne kendi uydurdukları bir markayı basıp yerli diye satacaklar. Milleti aptal yerine koyacaklarına yine Çin ile anlaşıp Türkiye de bir üretim hattı kursalar bir şeyler yapmaya çalışsalar daha başarılı olurlardı. Suya yazı yazıyorlar. Bu şekilde Çinden araç getirtip biz yaptık diyerek başarılı olamazlar.

      Sil
    3. Zaten var olan bir araç birde resmini saklamışlar boyamışlar. Şaka gibi resmen. İnsanların aklıyla dalga geçiyorlar.

      Sil
  2. Araç, büyük olasılıkla lisansla imal edilip, ilerleyen zamanlarda yerlilik oranı artacaktır. Örneğin, BMC 415 ve Otokar Atlas ( üzerinde artık üzerinde Foton Atlas yazıyor.) yerli üretim olarak geçiyor! Ama Çin'den geliyor ne kadarı yerli bilmiyoruz..
    https://otorama.blogspot.com/2012/08/uzakdogulu-bmc.html
    Bu linkte de dünyadan farklı ülkelerde imal edilen genel olarak aynı aracın versiyonları var; https://www.otometre.com/2020/03/isuzudan-dunyann-kamyonu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru BMC 415 ile Otokar ATlas da Çin den getirildi satıldı ama bu markalar Türkiye de de üretim yapıyor. Ama çinden araç getirip de bunun üstüne uyduruk marka basıp yerli yaptık diye milleti kandırmaya karşıyım ben. Üretim yapmayacaklarsa Çinli marka nın adıyla satsınlar. Türkiye de üretim yapacaklarsa kendi markalarını basabilirler. Yada başka araçlar da üretirler ama çinden de araç getirirler kendi markalarını basarlar. BMC ve Otokar gibi.
      Fabrika olmadan biz yaptık diye marka basıp yerli demeleri yanlış.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..