Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Volkswagen Atlas ve Atlas Cross Sport

Volkswagen of America, Inc. geçtiğiimiz günlerde gerçekleştirilen Chicago Otomobil Fuarı'nda yenilenmiş  Atlas ve Atlas Cross Sport'u tanıttı. Yenilenen yedi ve beş koltuklu versiyonlar; gelişmiş teknoloji, iyileştirilmiş iç tasarım ve   kaliteli malzemeler ve daha canlı bir aktarım sunuyor.



Atlas ailesinin yenilenmesi, birinci sınıf malzemeler ve üç bölgeli Climatronic®, havalandırmalı ön koltuklar, standart 12 inç ekran, Volkswagen Digital Cockpit Pro, IQ ile gelişmiş teknoloji. DRIVE® sürücü yardımı, kablosuz şarj, App-Connect ve ısıtmalı direksiyon simidi dahil olmak üzere üst düzey konfor özellikleriyle dikkat çekiyor.



Yeni 2.0 litrelik turbo motor, önceki dört silindirli VR6®'nın yerini alarak daha iyi performans ve iyileştirilmiş yakıt ekonomisi sağlıyor




Volkswagen Amerika Başkanı ve CEO'su Pablo Di Si, "Atlas, Amerikalı alıcılar için özel olarak tasarlanan, geliştirilen ve üretilen ilk modern Volkswagen'di ve ilk çıkışından bu yana ABD pazarında önemli bir oyuncu haline geldi" dedi. "Yenilenen Atlas ve Atlas Cross Sport, hem performansı hem de sürüş deneyimini iyileştiren zarif yeni iç mekanı ve sofistike turboşarjlı motoruyla bu başarının üzerine inşa etmeye devam ediyor." diyerek yenilenen araç hakkında bilgi veriyor..



Yenilenen Atlas ve Atlas Cross Sport, başarılı öncül modellerle aynı temelleri korurken, deri süslemeli yumuşak dokunuşlu gösterge paneli ve orta konsol da dahil olmak üzere baştan sona birinci sınıf malzemeler ön sıradaki kapı kaplaması, dekor, gösterge paneline sorunsuz bir şekilde akarak lüks bir kokpit oluşturuyor.



Yarı otomatik özelliğe sahip IQ.DRIVE® sürücü yardım teknolojisi de artık yeni araçta standart. Otoyolda IQ.DRIVE, sürüşü kolaylaştırmak için şerit merkezleme ve kapasitif direksiyon simidine sahip. Şehirde, IQ.DRIVE önünüzdeki sürpriz engeller konusunda sizi uyarmaya yardımcı olur ve sürüşü daha güvenli hale getirmek için etrafınızı dikkatle izler.


Yeni  ön tasarım,  Atlas ile Atlas Cross Sport arasında daha fazla farklılaşma getiriyor; ön Aydınlatma Sistemine (AFS) sahip LED farlar, geniş bir krom dört çubuklu ızgarayı çevreliyor. Taban hariç tüm kaplamalarda, Gündüz Sürüş Farları (DRL'ler) farların etrafını sarar ve aydınlatılmış bir VW logosunun üzerine oturan aydınlatmalı bir ışık çubuğuna geçerek araca benzersiz bir premium görünüm veriyor.  Atlas Cross Sport modelleri, parlak siyah ızgara ayrıntılarına ve Taos'a benzer şekilde alt ön pano boyunca uzanan parlak siyah "X" tasarım öğesine sahiptir.


2024 için Atlas ailesi, yalnızca 269 beygir gücü ve 273 lb-ft torka sahip dört silindirli turboşarjlı ve direkt enjeksiyonlu TSI® motorla güçlendirilecek. Yeni motor, eski VR6'ya benzer bir güç sağlıyor ve daha geniş bir devir aralığında sunulan, sürüş kabiliyetini ve hızlanmayı iyileştiren ve daha iyi yakıt ekonomisi sağlaması beklenen bir tork artışı sağlıyor.  Sekiz ileri otomatik şanzıman ve önden çekiş standart olurken Volkswagen'in 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi de isteyenlere sunuluyor.




Kaynak; www.volksvagen.com
www.volkswagen.de

7 yorum:

  1. Volkswagen bu kadar güzel bir araba yapıyorsun bare Touareg kalitesini yakalasın

    YanıtlaSil
  2. Eskisini görmedik ki yenisini görelim. TR üvey evlat otomotiv sektöründe. Hep yüzüne bakılmayan modeller geliyor bize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Volkswagen en kaliteli araclarini satiyor burada. Atlas avrupada satilab bir arac degil zaten.

      Sil
  3. Bu güzellikle 2019’da tüm batı abd yi gezdik, harika bir araçtı

    YanıtlaSil
  4. Hayret gerçekten, Touareg yok orada ve iç mekanı Touareg’inki gibi olabilirdi. Diğer alt segment modellerle aynı yapmışlar…

    YanıtlaSil
  5. Ön farları Amerikan ford farlarina benzemiş

    YanıtlaSil
  6. Arabanın dışı güzel ama içi hiç olmamış Golf 8 gibi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..