Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Renault Clio; Esprit, Alpine, Renaulution, Hibrit, Yakında

Bursa'da da imal edilen B sınıfı hatchback otomobil Renault Clio, yenilenerek daha çevreci, daha çekici, daha karizmatik hale geldi.. Renault Clio, 1990'daki lansmanından bu yana dünya çapında 16 milyon satıldı! Fransa'nın favori arabası seçildi, dünya genelinde en çok satanlar arasına girdi ve Avrupa'da iki Yılın Otomobili ödülü kazandı. 



Yeni tarzı daha da iddialı ve zarif, şık ve seçkin iç mekanı, markanın yeni tasarım dilinin ilk kez yorumlanmasıyla yeni bir döngüyü başlatıyor. Ön tasarım enerji yayıyor, farlar tamamen yenilendi ve markanın yeni kimliğini vurguluyor,



 gergin, kesin ve etkili çizgiler Yeni Clio'ya daha çarpıcı bir karakter kazandırıyor.  Yeni Clio aynı zamanda teknolojisini de güncellemiş, örneğin tüm donanımlarına dijital bir ön panel dahil etmiş. Kendi kategorisindeki diğer otomobillerde daha farklı bir aktarma organı seçeneğiyle gelirken  sürüş keyfini tasarrufla birleştiren 145 beygirlik hibrit E-Tech  ile doğa dostu.




Yeni Clio, yeni Esprit Alpine döşeme de dahil olmak üzere çeşitli kaplama seçenekleriyle gelecek. İkincisinin türünün tek örneği sportif, teknik ve şık görünümü, Renaulution'ın temsil ettiği her şeyi içine alan bir araca yoğunluk katıyor.



"Clio sürekli başarı elde etti. Bu, dünyanın en çok satan Fransız otomobili ve Avrupa'da kategori lideri.


 

Kaputun altındaki E-Tech tam hibrit aktarma organı sürüş keyfi, daha az emisyon ve daha geniş menzil: 145 HP, 93g CO2 / km ve 4,1 L / 100 km*. Dizel araçlarını yenilemek isteyen müşteriler için ideal teknoloji."

Fabrice Cambolive, Renault Ceo'su



"Aslında Fransa'da ve tüm dünyada Clio gerçek bir aşk hikayesine dönüştü. Bu yüzden bu ikonun temel değerlerini kutlamak ve onu dönüştürerek bir sonraki seviyeye taşımak istedik.


 

Homojenlik ihtiyacını aklımızda tuttuk. ve insan dokunuşunu korurken onu daha teknolojik bir tasarımla geleceğe yansıtma fikri. Yeni Clio, cömert şekillerin, yontulmuş hacimlerin, keskin çizgilerin ve grafiklerin başarılı bir birleşimidir."

Gilles Vidal, Renault Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı



* WLTP standardına göre




Kaynak; www.renault.com
https://www.renault.fr/
https://twitter.com/renault_fr
https://twitter.com/renault_uk

9 yorum:

  1. Togg varken bu ne yaaa
    Bunada siraya giriliyir mu?

    YanıtlaSil
  2. Neden Sportour versiyonu çıkmadı bu kasanın

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz düşük maliyet makyajlar yuzunden araç özgünlüğünü yitiriyor. Şimdi 2020 cilo5leri sanayide 1 tampon değişikliğiyle yeni kasaya çevirirler

    YanıtlaSil
  4. Yine kiralama şirketleri gider en boş paketini alır.

    YanıtlaSil
  5. Clio nun da suyu çıktı biri güzel araba yapınca hemen ona benzetiyorlar. Şimdi de ds4 e benzemiş

    YanıtlaSil
  6. Son zamanlarda b sinifi araclar cok iyi tasarlanmaya basladi. Corsa, 208 simdi de Clio

    YanıtlaSil
  7. Zaten led farlar standartı. Clio 5'lerde

    YanıtlaSil
  8. Fransız lar olaylara fransız kalmıyor artık, çinlilerin gelişi hepsini korkutmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..