Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni BMC'ler, IDEF'23 Savunma Sanayi Fuarı'nda

 BMC OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş.,  paletli zırhlılardan taktik tekerlekli araçlara kadar farklı özelliklere sahip savunma araçlarıyla   IDEF'2023'te ziyaretçilerinin karşısına çıkacak. Otomotivde Tuğra, Procity ve Neocity ile yer alan BMC, savunma sanayinde de Altay Tankı, Fırtına Obüsü, Kirpi II, Vuran, Amazon, taktik tekerlekli araçlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.



BMC, ülke savunması kadar dost ülkelerinde belkemiği olmaya devam ediyor. IDEF 2023, Savunma Sanayi Fuarı'nda mevcut araçlarının yanı sıra güncellenmiş Tulga 4x4 ve  Tuğra kabininden geliştirilen taktik kamyonlarda ilk kez sergilenecek..



BMC Otomotiv, tüm ticari araçlarını elektrikliye çevirecek!


Fuarda, sergilenecek BMC'lerden bazıları; Vuran 4x4, Tulga SUV 4x4, Amazon 4x4, Kirpi 4x4, Altuğ 8x8, Altay, Fırtına, Taktik Tekerlekli araçlar (4x4, 6x6, 8x8)..


BMC'den MG'ye, Rover'den Maxus'a...





Kaynak; www.bmc.com.tr
https://idef.com.tr/
https://www.otometre.com/search/label/BMC
https://www.otometre.com/2023/05/yenilenmis-bmc-mpav.html
https://www.otometre.com/search?q=bmc

4 yorum:

  1. Polis Aracı Tulga zırhsız versiyon mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha fuara gidemedik, bu konuyla ilgili haber- bilgi de göremedik an itibarıyla! Benzce zırhlıdır. Zırhsız yapılmış olması sivillere de satılabilir anlamına gelir.. :)

      Sil
    2. Twetter da anlattılar. Zırhlıymış. Sivil versiyon olmayacak dendi. Aslında olsa güzel olurdu. Hatta BMC bunun elektrikli versiyonunu bile düşünmeli. Sonuçta Togg un ortaklarından.

      Sil
    3. BMC; herkes ve her firma gibi maliyet, verimlilik, tasarruf, zaman gibi kavramlarla beraber olarak savunma ve toplu taşımayı ilk hedef olarak belirlemiş görünüyor. Bu nedenle , Tulga'nın sivil versiyonu, Levend ve Megastar'ın takipçisi ve de Tuğra'nın makyajlanması gibi konular ya düşünülmüyor yada yıllar sonraya kalmış gibi duruyor..

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..