Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Başkan Tolga Tosun'dan Şoförlere Anlamlı Ziyaret

 Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun “Şoförler Günü” vesilesi ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerinin ilk bölümünde Bandırma Ulaşım Hizmetleri A.Ş’nin Toplu Taşıma Terminali’nde görevli şoförler ile bir araya gelerek meslekleri ile ilgili yaşadıkları problemleri, sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Son dönemlerde Bandırmalı vatandaşların toplu taşımalarda yaşadıkları sorunları birincil ağızdan kendilerine iletti. Geçtiğimiz günlerde Bandırma’ya kazandırılan yeni otobüslerin kentin nüfusuna hitap etmediği, bu araçların sayılarının ve seferlerin arttırılmasını kendileri ile paylaştı.


Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, her türlü zorlu şartlarda çalışan, yollarda emek veren şoförlerin anlamlı günlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ikinci bölümünde Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Çapar yönetim kurulu ve esnaflarla bir araya geldi. Başkan Tolga Tosun: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, şehrin ortak sorunlarına, ortak çözümler sunuyoruz. Lojistik üs konumunda yer alan şehrimiz, ağır tonajlı araçların sıkça uğradığı bir kenttir. Özellikle bu araçların yarattığı park sorunlarına çözüm bulmak için Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na ait olan mevcut tır parkının üst yapısının sıfırdan kurumumuzca yapılarak bu alan niteliklendirildi. Sadece bu noktada değil her zaman tüm kurumlarımızla iş birliklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.


Yolların hizmetkarı olan değerli şoförlerimizin “Dünya Şoförler Günü” kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..