Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Çekici ve Zarif; Hyundai i20 Limited Edition

Türkiye’de en çok satılan modellerden biri olan Hyundai i20, bahar aylarına yepyeni bir donanım seviyesiyle giriş yapıyor.Style Limited Edition adı verilen yeni seride sadece kırmızı ve beyaz renklere ve siyah tavana yer veriliyor.Hyundai i20 Style Limited Edition, 10.25 inç LCD gösterge ve 17 inç alaşımlı jantlarıyla da şimdi daha sportif ve daha kullanışlı.


 

Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikasında üreterek 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiği ve aynı zamanda Türkiye’de de en çok satılan modellerin arasında yer alan i20, mevcut donanım seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Style donanım seviyesini daha sportif ve daha kullanışlı hale getiren Style Limited Edition, tüketiciler tarafından yoğun rağbet gösterilen 1.4 litrelik benzinli motorla kombine ediliyor. 



Zarif ve sportif tasarım

Hyundai i20, Style Limited Edition donanım seviyesiyle birlikte dış görünüşe ve konfor öğelerine önem veren tüketicilere hitap ediyor. Hem dış hem de iç mekanda orantıyı, mimariyi, stili ve teknolojiyi uyumlu hale getiren Hyundai i20, alçak tavan profili ve uzun dingil mesafesi sayesinde bu sportif duruşunu makyajlı versiyonda da korumaya devam ediyor. 





Makyaj operasyonunda yeni tip ön ve arka tampona yer veren Hyundai i20, bu özel versiyonu da sadece kırmızı ve beyaz renklerle satışa sunuyor. Alçak tavan profili ve uzun dingil mesafesi, mevcut sportif duruşunu güçlendiren i20 Style Limited Edition, aynı zamanda piano siyahı tavan rengiyle de estetik görünüşünü perçinliyor. Bu duruşu destekleyen bir diğer eklenti ise 17 inçlik jantlar. 


Hyundai i20 Style Limited Edition’ın kampanyalı satış fiyatı ise 1.105.000 TL.

5 yorum:

  1. alçak tavan konfora nasıl fayda sağlıyor anlamadım, koyun şöyle baldır destekli, güzel elektrikli deri bir koltuk. tavanı alçaltmak yerine ya yükseltin ya da aynı tutun, işte o zaman rahat ederiz. B segmenti zaten küçük, uzun insanlar için zor araçlar, bir de tavan alçaltıyorlar...

    -FoundeR-

    YanıtlaSil
  2. İnsan şu arabaya 1.1000 istemeye utanır be (i20 var bende)

    Hakan Karan

    YanıtlaSil
  3. Yap şunu 1.4 turbo benzinli ne bu sene 2024 halaaa atmosferik motor yazık be

    Metin Güven

    YanıtlaSil
  4. 2015-2019 yılları arasında üretilen i20'den sonra i20 bitti. Sorun aracın kasasında Hyundai hala bunu anlayamıyor bu i20'ye yaptıkları kaçıncı dokunuş. Hyundai artık aracı yenile bir zahmet kalitesini artırmaya git Bir aracın tutan kasasının üretimi 10 yıl sürer ki bu 10 yıl içinde kasa bir defa makyajlanır ve daha sonra da tamamen yeni kasaya geçilir. Bkz: Travego önceki kasası uzun yıllar üretimde kaldı keza i20'nin önceki neslide. Hyundai 2015'teki i20'nin kalite, konfor, tasarım ve teknolojisini yakalamadığı gibi aracı daha da geriye götürüyor. Hyundai aynı hatayı i30'da yaptı oda tutulmadı bu yıl içinde 3. defa makyaj gördü aracı da ileriye götürmek yerine ne yazık ki geriye götürdü satış rakamlarında da dibi gördü


    https://www.netcarshow.com/hyundai/2015-i20/
    https://www.netcarshow.com/hyundai/2013-i30/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum. Bu kadar sık kasa değiştirmek tüketiciye haksızlık bence. 5 yıl da bir değiştir tamamen yenile

      Atalay Kaloğlu

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..