Türkiye otomobil ve ticari araç hatta savunma araçları konusunda yetenekli bir ülke. Özellikle de firmalarımız, ulaşım araçları konusunda Avrupa'da iyi satış rakamlarına imza atıyorlar.. Temsa, Otokar, Karsan, BMC, Anadolu Isuzu, Güleryüz, Mercedes Benz Türk, MAN Türkiye ilk akla gelen isimler..
Çekya'da da bir çok Türk markalı araç yollarda gezerken BMC, Temsa ve Erduman'ın midibüs ve otobüslerinin satış ve servis hizmetleri, BUSPLAN adlı kuruluş tarafından yapılıyor. Bu üç markanın modelleri birbirine rakip olmadığı gibi genelde tüm toplu ulaşım araç sınıflarını tamamlıyor.
Satışa sunulan marka ve modeller
BMC; Procity EU ve Neocity Dizel - CNG - Elektrik (Neocity 8.5M , Neocity 10M)
TEMSA; HD - MD9 -Prestij
ERDUMAN; Atego - Sprinter - Daily (Mercedes Benz ve Iveco altyapılı)
BUSPLAN, kendini ve hizmet verdiği Türk markalarını şu şekilde anlatıyor;
" Mercedes-Benz ve Iveco şasileri üzerine Erduman gövdeleriyle küçük ve orta boy otobüslerin özel üretim ve satışında on yılı aşkın deneyime sahip, dinamik olarak gelişen bir şirketiz .
Ayrıca artık TEMSA'nın Çek Cumhuriyeti'ndeki tüm TEMSA otobüs modelleri için resmi satış ve servis temsilcisiyiz .
Ayrıca Çek ve Slovak Cumhuriyetleri için BMC'nin resmi temsilcisiyiz . BMC , 50 yılı aşkın süredir dizel, CNG ve elektrikli şehir içi otobüsleri üretmektedir . Tüm araçlar uluslararası standartlara uygundur.
Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'da sertifikasyon ve küresel homologasyon , gelişmekte olan bir hizmet ağıyla birlikte doğal bir süreçtir .
Önceliğimiz, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın memnuniyetidir; onların ihtiyaçlarına ve fikirlerine duyduğumuz güven ve saygıya dayalı uzun vadeli ilişkiler kurmaya gayret ediyoruz. "
Yerli markalar, Avrupa başta olmak üzere bir çok coğrafyada etkinliklerini arttırmalı ve devamlı kendilerini geliştirmeliler. Bu süreçte ise maliyet, Çin ve dünya genelindeki ülkeler arası siyaset çok etkili olacak. Bunların da çözümü düşünülmeli..
Kaynak; www.busplan.cz





Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..