Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BMC, sessiz ama derinden gidiyor...

Yerli otomobil üzerinde çalıştığını bildiğimiz İzmirli BMC; mevcut ürünlerinden Profesyonel, Procity gibi ticari araçlar ile Kirpi ve diğer askeri araçları da imal ediyor.
Bu arada bir kaç yıl önce prototip aşamasında olan yeni kamyonunda 2016'nın ilk günlerinde tanıtılacağı dedikodularını duyuyoruz..İflastan kurtulup eski günlerine dönmek isteyen markanın,


 2015 model BMC ler



şüphesiz zamana ihtiyacı var.Bu çalışmaların meyvelerini yılbaşından sonra göreceğimizi belki sürpriz yapıp Uluslararası İzmir Fuarı veya Müsiad Fuarı'nda bu ihtimali değerlendireceklerini ümid ediyorum!

Procity, Profesyonel ve 415 gibi modeller şimdilerde bazı bayilerde ve internette ki ilan sitelerinde yer alıyor.Hemde 2015 model ve 0 km olarak..

Bu arada, BMC'nin internet sitesinde yeni bir gelişme yok; sadece otobüs fiyatlarına yer verilmiş. Daha önce tanıtılan VURAN adlı araç hakkında bilgi ve görsel de görülmüyor.

50 yaşını deviren BMC; Katar-Türk ortaklığında çok uluslu bir şirket yapısıyla

bir dünya markası olma hedefine yürüdüğünü

Kurumsal (http://www.bmc.com.tr/kurumsal/hakkimizda/) sayfasında vurguluyor..


Kaynak

 http://otorama.blogspot.com.tr/2015/08/2015-model-bmc-profesyonel-ve-415ler.html
http://www.sahibinden.com/ticari-araclar-kamyon-kamyonet-bmc?address_country=1&a90900_min=2015&a90900_max=2015 (22.08.15)


Not; 2015 Savunma ve Havacılık Fuarı'nda BMC standında ki görevliler yıl sonu yeni bir araç görmenin mümkün olabileceğini söylemişlerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..