Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Araç kiralama sektöründe neden AirRent a Car’ı tercih etmelisiniz?

Araç Kiralama sektöründe geniş araç filosu ile AirRent a Car, %100 müşteri memnuniyeti sağlamak için 2011 yılından bugüne siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Günlük veya aylık araç kiralama işlemlerinizde güvenilirliğini ön planda tutarak,prosedürü doğru ve kısa sürede gerçekleştirmektedir.AirRent a Car aracılığı ile kiraladığınız araçlar günlük, aylık, yıllık ve operasyonel kiralama hizmetleirsunmaktadır.
Peki, araç kiralama sektöründe neden AirRent a Car’ı tercih etmelisiniz? Kiraladığınız araçlar size teslim edilmeden önce rutin bakımı ve teknik gereklilikleri açısından eksiksiz olmakla beraber kanunlar çerçevesinde belirlenen tüm yasal yükümlülükleri karşılamakta ve sorunsuz bir kiralama süreci yaşamanızı sağlamayı amaçlamaktadır. AirRent a Car firmamızdan Kiralama yapılırken araçların ne zaman alınıp ne zaman teslim edileceği hususlarını belirtmek yeterli olmaktadır.Kiralamak istediğiniz araç, "Hızlı Rezervasyon" seçeneği ile müşterilerine zamandan tasarruf ettirerek, belirlenen gün ve saatte ekibimiz tarafından sizlere güvenli bir şekilde ulaştırılmakta ve teslim edilmektedir. Uygun fiyatları ile kişisel deneyiminizi en üst noktaya taşımayı hedefleyen firmamız, “rent a car” markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Web sitemiz ile online olarak hem bayilerimize hem de müşterilerimize 7/24 hizmet vererek günün her saati araç bulmalarını sağlamaktayız.

Havalimanlarında yapılan araç kiralamalarında otomobillerin zamanında ve temiz olarak teslim edilmesi ile tanınan firmamız, özellikle Sabiha Gökçen Havaalanında ve Atatürk Havalanlarında Türkiye’ye ve Uluslararası yolculara hizmet vermektedir. İzmir Havaalanında da şubesi bulunan airrent a car bayileri aracılığı ile İstanbul, Sivas, Trabzon, Samsun, Tokat ve Kayseri gibi ticari olarak gelişmiş pek çok kentimizde hava alanı araç kiralamasında ve filo araç kiralamasında olduğu kadar kişisel binek otomobil araç kiralamasında da bir marka haline gelmeyi amaç edinmiştir.




Rent a Carfirmaları pek çok model ve markalarda araç kiralaması yapmaktadır. Lüks araç veya orta segment bir araç kiralarken önemli olan konu aracın kaskosu, bakımları, temizliği ve fiyat olarak uygun olmasıdır.AirRent a Car size bunları sağlamaktadır. Sizlere konforlu bir hizmet vermek amacıyla filomuzda bulunan araçlardan bazıları;

· BMW 5,20

· BMW 3,20i

· BMW 3,20d

· Mercedes C 200 D Amg

· Mercedes C180

· Audi A4

· Audi A3

· Mini Cooper

· Volkswagen Passat

Olmakla beraber buna benzer 14 çeşit otomobil markasnın 50’den fazla modeli ile siz değerli müşterilerimize birinci sınıf hizmeti vermek için uğraşmaktayız. Eğer dilerseniz kiralayacağınız araçları otomatik vites veya manuel vites olarak da kendiniz seçebilirsiniz

Araç kiralama sektöründe güvenilir tercihiniz AirRent a Car, siz değerli müşterilerine kalite ve konfordan ödün vermeden hizmet vermek için 444 7 900 numaralı destek hattında.444 7 900 numaralı telefonumuzu arayarak bilgi alabilir, kolaylıkla rezervasyon yaptırabilir veya araç kiralama işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..