Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Skoda'nın bücürü Çin'in tozunu attı

 Skoda başarılı oldu Bir Volkswagen markası olan Skoda Çin pazarında da üretim ve satış yapıyor. Bununla yetinmiyor ülkedeki yarışlara da katılıyor. Asya Pasifik Ralli Şampiyonası’na dahil Çin Rallisi'nde  zafer Skoda'nın oldu. 
44 santigrat derece, kimi çöl kimi taşlık bir zeminde; Skoda Favia R5, Gaurav Gill/Glenn Macneall ikilisinin pilotajında, Yeni Zelanda ve
Avustralya Rallileri'nden sonra yine ilk sırada yarışı bitirdi.
Deniz yüksekliğinden 1500 metre yukarıda yapılan ralli, bu yüzden 2016 takviminin en zorlu mücadelelerinden biri olarak görülüyor. Havadaki oksijen miktarının diğer rallilere göre daha düşük olması, otomobil ve pilotlar için işleri daha da zorlaştırıyor.
 Fabia R5
 Skoda Fabia R5, elde ettiği başarıyla şampiyonadaki liderliğini sürdürürken önümüzdeki haftalarda WRC 2’de Almanya Rallisi’nde mücadele edecek.
Diğer taraftan Skoda; şu anda Anting  fabrikasında; Fabia, Octavia, Yeti, Yizheng    fabrikasında; Rapid, Rapid Spaceback, Nanjing    fabrikasında; SüperB ve Ningbo   fabrikasında; Octavia imal ediyor.Araçlar,  SAIC Volkswagen Otomotiv Şirket altında yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..