Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Geçen ay, önceki yıla göre % 22,5 daha fazla Lada satıldı

Aylık satılan araç sayısı için mutlak bir rekor olarak, Niva dahil olmak üzere 37.030 araç satıldı (Ekim 2014'ten başlayarak ).Satışlarda ilk üç aynı kaldı. Birincilik, 12.756 araçlık bir sonuçla (Ekim 2019'a göre % + 8,9) LADA Granta ailesinin modelleri tarafından alındı.




LADA Vesta ailesine ait modeller üst üste ikinci ay için ciddi büyüme göstermiş ve toplam satış hacmi açısından 11.853 araçla ikinci sırayı (geçen yılın aynı dönemine göre +% 42.9) almıştır.

Yeni BMC Altuğ/Aktuğ/Aytuğ/Alptuğ!!!Tuğra ve Tulga'ya kardeş gelir mi?

Üçüncüsü, Largus ailesinin yolcu ve ticari versiyonları tarafından işgal edildi, Ekim de 4.779 adet satıldı (geçen yıl Ekim ayına göre +% 2).




LADA, araçlarını sık sık  güncelleyerek modellerinin çekiciliğini arttırmaya çalışıyor.
 Bu yüzden Ekim ayında Vesta Cross sedan ve SW'yi bu ailenin satışları üzerinde son derece olumlu bir etkisi olan yeni bir özel sürümde [BLACK] tanıtıldı.. Ay sonunda, Vesta modellerinin ardından XRAY Cross  [BLACK] tarafından gerçekleştirilen 4х4 satışları başlatıldı.

Kaynak; www.lada.ru

1 yorum:

  1. Editör bey Volvo'yu böyle gerçekçi ve önemli testte girdiği için tebrik ediyorum Volvo dayanıklılığı ve sağlamlığını bir kez daha görmüş olduk bu haberi paylaşırsınız çok sevinirim https://m.donanimhaber.com/volvo-hayat-kurtarmaya-yardimci-olmak-icin-yeni-otomobillerini-30-metreden-asagiya-atti--126862 https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/274379/watch-how-volvo-cars-drops-new-cars-from-30-metres-to-help-rescue-services-save-lives?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..