Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BREDAMENARİNİBUS

Bredamenarini ismini yıllar önce BMC ile beraber duymuştuk. Az sayıda ithal edilen İtalyan markalı bu otobüs şehirlerarası yolcu taşımacılığnda farklı bir çizgiydi. Bazılarında Caterpillar motoru vardı.BMC'nin satışını yaptığı Bredamenarini'lerin yine BMC tarafından imalatı söz konusuydu.Sonradan piyasadan çekilen marka geçen yıllarda Temsa yoluyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ihalesini kazandı. Ve yine son bilgilere göre çok markalı araç imalatı konusunda uzman olan Karsan tarafından Bursa'da üretilecek.Mart ayında İstanbul'da gerçekleştirilen Busworld Fuarı'nda sergilenen ilginç Bredamenarinibus araçlarını fotoğraflarda görüyorsunuz. Çok farklı tasarıma sahip araçları var.
Detayların bazıları komik mi, ilginç mi, farklı mı işin içinden çıkılacak gibi değil!Bu detayların bazıları yerli imalatçılarımız da olsaydı çok eleştilirlerdi.

Bredamenarini Avancity
Bredamenarinibus, Ferrari gibi marka amblemi olarak bir at kullanıyor..
Sürücünün iç kapısının üzeri cam bölme olarak devam ediyor.
Arka cam duvarı eski kerpiç evler gibi kalın.

Bredamenarini Vivacity
Bu aracında arkası kalın duvar şeklinde. En önemli detaysa en arkada iki koltuk gidiş yönünün tersine bakıyor.Üstelik oturan yolcunun karşısında camda yok.

Zeus, uzun zamandan beri Bredamenarini ile işbirliği içindeymişte haberimiz yokmuş!!
Alçak tabanlı minibüs iyi tasarlanmış ancak onda da sürücü koltuğunu yanı değerlendirilememiş.Biraz M 3000'leri anımsatıyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..