Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Lamborghini Gallardo Süperleggera

Geneva Motor Show'da dünyaya tanıtılan Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera Türkiye yollarında geziyor.. İstanbul Kadıköy'de ağaçların altında mola veren Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera' yı görüpte fotoğrafını çekmemek, ona dikkatle bakmamak bir otomobilsever olarak olmazdı. Bizde bize yakışanı yapıp fotoğrafladık, inceledik!


 Otomobilin güçlü boğası!


Bu..aracın olumsuz yanlarından biri pahalı!!! ve altının yere çok yakın olması.





Ancak otomobilden öte bir sanat eseri olarak ta nitelendirebiliriz.




Tasarım olarak efsanevi Countach'ın modern versiyonu diyebiliriz.Motorun her an görünebilmesi aracı kullanana müthiş bir güven veriyordur.




Lamborghini modellerinin içinde en hafif olanı Superleggera.




Araç; 5204 cc hacminde, 90 derece V motora sahip.Tork 540 Nm.Azami hız 325 km, 202 mph.




0-100 km hızlanma 3.4 saniye, 0-200 km ise 10.2 saniye.Motor euro 5 normlarına sahip.
Lamborghini ülkemize diğer Volkswagen grup markaları gibi
Doğuş Oto tarafından ithal ediliyor...

6 yorum:

  1. Bu otomobil ben Audi çakmasıyım diye bağırıyor. Lamborghini araçlarını hiç beğenmiyorum. Buna daha fazla para kıyacağıma gider Audi R8 alırdım. Altyapıları tamamen aynı çünkü, sadece Lamborghini marka giydirme yapmışlar, o kadar.

    YanıtlaSil
  2. Gerçek bir Seat olan Seat Cordoba tamamen Volkswagen Polo Classic olarak üretildi satıldı.Onu Alanlar Volkswagen olduğu için aldılar. Önceki Audi A4 şimdi Seat Exeo olarak üretiliyor.Yine Volkswagen Golf ile Audi A3 ve Volkswagen Tuareg ile Porsche Cayenne aynı araç değil midir? Bu işbirliği midir çakma olması mıdır.Hızıyla, hafifliğiyle Countach'ın günümüzdeki çizgisiyle yine de farklı bir otomobil; Lamborghini Gallardo Superleggera..

    YanıtlaSil
  3. Car Türkiye Dergisi'nin Haziran 2010 sayısında
    Audi R8'in genlerinde Lambo (Lamborghini) özellikleri taşıdığını biliyoruz şeklinde yazıyor.
    Özellikle Audi R8 Gt'nin Lamborghini Gallardo Superleggera ile aynı ağırlıkta oldukları ve aynı motoru kullandıkları yazılıyor.
    Çakma ! pozisyonundaki R8 mi? yoksa Superleggera Mı?

    YanıtlaSil
  4. ilk yorumu yapan arkadaş. arabalardan hiç anlamadığını bu kadar belli etme bence.. audi r8 lamborghini gallardo'dan sonra üretilmiş bir araçtır ve tamamen gallardo platformunda üretilmiştir. yani lamborghini gallardo'nun kendisinden sonra üretilen bi araca özenmesi imkansızdır. bilmem anlatabildim mi

    YanıtlaSil
  5. Bence R8, çünkü iki aracın da altyapısı aynı, ağırlıkları, motorları, kullanılan malzeme aynı. ha Lamborghini ha Audi, ama ben yine de "orijinal" olan R8'i tercih ederdim. Lamborghini'nin yalnızca isminden ve tasarımından dolayı R8'den daha fazla para ödemek mantıklı mı?

    YanıtlaSil
  6. R8 de Gallardo'da güzel otomobiller.Ancak Lamborghini'nin en önemli otomobillerinden biri olan ünlü Countach modelinin izlerini görmek yada aynı aileden olduğunu düşünmek adına bence Gallardo.. Ömer Ayhan

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..